yazata

Gelişen
5070 Ti, yüksek ayarlarda RT ve DLSS açık şekilde, yüksek gecikmeye sebep olmadığı sürece MFG açık durumda 4K için yeterli olur mu? Kullananlar varsa memnun mu? (İşlemci: 9800X3D)

Tabii ki çok yüksek bir beklentim yok, zaten 60 serisine geçiş yapmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
5070 Ti, yüksek ayarlarda RT ve DLSS açık şekilde, yüksek gecikmeye sebep olmadığı sürece MFG açık durumda 4K için yeterli olur mu? Kullananlar varsa memnun mu? (İşlemci: 9800X3D)

Tabii ki çok yüksek bir beklentim yok, zaten 60 serisine geçiş yapmayı planlıyorum.

60 serisini şimdi düşünmek doğru olmaz. 4K için yeterli olur fakat beklentinize bağlı diyebilirim.

Fg olmadan ki aldığın FPS 50-60'ın altına pek inmezse gecikme konusunda aman aman bir sorun yaşamazsın ama ben 4K için 5070 Ti almazdım çünkü tam sınırda bir kart. 5080 Super beklerdim.

Katılıyorum. DLSS ile FPS'nin ortlama 55 olması yeterli oluyor ama en temizi 1440p olur. Çünkü işlemcinizde 9800X3D bu durumda 1440P'de daha iyi verim alabilirsiniz. İşlemciniz düşük olsaydı 4K'da olabilirdi.

60 serisini şimdi düşünmek doğru olmaz. 4K için yeterli olur fakat beklentinize bağlı diyebilirim.
Zaten 5080 falan alacaktım veya üzeri ama sistemi tümüyle yeniden topladığım için şuan 5080'e bütçem yetmiyor o yüzden 60 serisinde sadece GPU yenilemeyi bekleyeceğim.

FG olmadan ki aldığın FPS 50-60'ın altına pek inmezse gecikme konusunda aman aman bir sorun yaşamazsın ama ben 4K için 5070 Ti almazdım çünkü tam sınırda bir kart. 5080 Süper beklerdim.
5080 alacaktım veya üzeri ama sistemi tümüyle yeniden topladığım için şuan 5080'e bütçem yetmiyor o yüzden 60 serisinde güncellemeyi bekleyeceğim yani aslında 2 3 yıl idare etse yeter.