Bu dönem nerden alırsan al kazık olacaktir muhtemelen. Bütün firmalar ağız birliği yapmış gibi fahiş fiyat çekiyor. O değil 5000 serisine fahiş fiyat çekince 4000 serisinin de fiyatı arttı.
Bence spesifik bir model üzerinden gitmek kötü çünkü msi ve asus gibi markaların popülerliği çok olduğu için kar marjları çok yüksek yani 5070 Ti modelleri bile ucuzlasa bu markaların ucuzlaması garanti değil veya çok ucuzlamaz. Ben olsam Gainward Phantom ya da Palit Gamerock alırdım bu modeller Gainward ve Palitin en üst segment ürünleri ve senin seçtiğin modellerden yaklaşık 10 bin TL daha ucuz sonuçta aynı kart tabi bu benim düşüncem.
Şu an için tüm elektronik ürünlerde fiyatlar oldukça yüksek. Yeni bir oyuncu ve yayıncı bilgisayarı toplamak istiyorum, ancak fiyatların yüksekliği nedeniyle ve Recep Baltaş’ın tavsiyesi üzerine beklemeyi tercih ediyorum.
Kazık olmaması için şuan almayın hocam. Çünkü gereksiz pahalılar. Mümkün olduğunca bekleyin. Paranızı Kur K.V.'a koyun. Tr'de 900 dolar civarına gelince alın. En kazık yememe yöntemi bu.