Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
@DracheN,
Bu dönem nerden alırsan al kazık olacaktir muhtemelen. Bütün firmalar ağız birliği yapmış gibi fahiş fiyat çekiyor. O değil 5000 serisine fahiş fiyat çekince 4000 serisinin de fiyatı arttı.Arkadaşlar MSI Gaming Trio veya Vanguard 5070 Ti alacağım. Kaçtan alınmalı sizce bu modeller? Kazık yemek istemiyorum.![]()
HepsiManyak
Çalışkan
Bence spesifik bir model üzerinden gitmek kötü çünkü msi ve asus gibi markaların popülerliği çok olduğu için kar marjları çok yüksek yani 5070 Ti modelleri bile ucuzlasa bu markaların ucuzlaması garanti değil veya çok ucuzlamaz. Ben olsam Gainward Phantom ya da Palit Gamerock alırdım bu modeller Gainward ve Palitin en üst segment ürünleri ve senin seçtiğin modellerden yaklaşık 10 bin TL daha ucuz sonuçta aynı kart tabi bu benim düşüncem.
Arkadaşlar MSI gaming Trio veya Vanguard 5070 Ti alacağım. Kaçtan alınmalı sizce bu modeller? Kazık yemek istemiyorum.![]()
Merhaba, fikriniz olsun diye söylüyorum. NVIDIA'nın sitesinde, 5070 Ti 34.959TL başlıyor diyor...
Vadbav
Başarılı
Türkiye'de 50kdan ağızlar açılır. Biz dünyadan bağımsız yaşıyoruz. O fiyatları referans almayın.Merhaba, fikriniz olsun diye söylüyorum. NVIDIA'nın sitesinde, 5070 Ti 34.959TL başlıyor diyor...
Eki Görüntüle 133177
Kalenderadam
Başarılı
Şu an için tüm elektronik ürünlerde fiyatlar oldukça yüksek. Yeni bir oyuncu ve yayıncı bilgisayarı toplamak istiyorum, ancak fiyatların yüksekliği nedeniyle ve Recep Baltaş’ın tavsiyesi üzerine beklemeyi tercih ediyorum.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Kazık olmaması için şuan almayın hocam. Çünkü gereksiz pahalılar. Mümkün olduğunca bekleyin. Paranızı Kur K.V.'a koyun. Tr'de 900 dolar civarına gelince alın. En kazık yememe yöntemi bu.Arkadaşlar MSI Gaming Trio veya Vanguard 5070 Ti alacağım. Kaçtan alınmalı sizce bu modeller? Kazık yemek istemiyorum.![]()