Furkan Bey

Uzman
Makaleler
1
RTX 5070 Ti için F/P aynı zamanda soğutma konusunda da üzmeyecek ne alınır? PNY, Palit, Colorful gibi markaların hangi segmentleri tercih edilir? Bunlar hakkında da bilgi sahibi arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 5070 Ti için F/P aynı zamanda soğutma konusunda da üzmeyecek ne alınır? PNY, Palit, Colorful gibi markaların hangi segmentleri tercih edilir? Bunlar hakkında da bilgi sahibi arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim.

Şimdiden teşekkürler.
1758659206665.webp

Bu en iyisi ama en üstteki PNY OC modeli 38 civarına düşüyor. İncehesap gaming gecesini takip et. 38'e düşerse onu da alabilirsin.

Şimdiden teşekkürler.
Palit için düz modelleri alın. Mesela GamingPro serisinde, stoklar bazında iki model var. Biri sadece GamingPro diğeri ise GamingPro S. "S" olan versiyondan kaçın. En berbat model. Düz olan çok daha iyi.

Colorful, ekran kartı kategorisinde anakarta kıyasla çok daha iyi iş çıkartıyor.

PNY'de iyi. Aktif olarak devamlı indirime giriyor. (Colorful'da aynı.)

5070TI bazında özellikle Gigabyte tercih etmeyin. Kronik sorunlu.
Gaming ve AERO OC hariç olması lazım. Onlarda zaten indirimli 5080 fiyatında. 🤣

Şimdiden teşekkürler.
Haziran başı Gainward Phoenix 36K'ya aldım. Çok memnunum. İndirimde bulursanız tavsiye ederim. Colorful iGame serisi de harika, Palit, PNY bunların hepsi olur. Hangisini uygun fiyata bulursanız alabilirsiniz. Öncelikle Colorful öneririm çok iyi.

Ben indirimdeyken 38'e PNY aldım hocam, driver sürümü yüzünden sorun yaşadım 577 sürüme geçince düzeldi memnunum. Stres testi dahil 67 dereceyi geçmiyor.

RTX 5070 Ti için F/P aynı zamanda soğutma konusunda da üzmeyecek ne alınır? PNY, Palit, Colorful gibi markaların hangi segmentleri tercih edilir?
İndirimleri saymazsak PNY ARGB Plus modeli köyün delisi gibi aradan sıyrılıyor.

Colorful AX incelemeleri en son seyrekti, Ultra taş gibi.
@LH44, GamingPRO nun ikinci versiyonunda Vapor Chamber eklenmişti diye biliyorum. Onlar V2 diye mi geçiyor S diye mi? Bi an kafam karıştı.