Ventus alın da görün MSI kalitesini.
İndirim beklemenize gerek yok Colorful alın geçin.
Ventus alın da görün MSI kalitesini.
Yok hocam yahu, Ventus'a bulaşmam onun hakkında yazılanları gördümVentus alın da görün MSI kalitesini.
İndirim beklemenize gerek yok Colorful alın geçin.
Bu modeli kullanıyorum ben de. Öneririm. SFF model olmasına rağmen soğutması başarılı. MSİ Gaming serisi fanlarını burda da kullanmış. Ventus ve Shadow dan farklı olarak. Dikey kullanım ve akvaryum kasaya rağmen Furmark 2K tam yükte maksimum 73 derece görmüştü. Daha iyi şartlarda daha iyi sıcaklıklar verir.Anladım Colorful diğerlerine göre daha iyi diyorsunuz o zaman onu tercih edeyim bari hocam. Gerek inno3D gerek Palit gerek ASUS’a göre.
Hocam birde şu geldi aklıma indirimlerde bunun fiyatı düşerse bunu önerir misiniz? MSI kalitesi ya gözüm arkada kalmaz ama 2.5 slot sanırım bu şekilde olması sebebiyle yine de bunu önermez misiniz? MSI RTX 5070 TI 16G Inspire 3X OC G507T-16I3C 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı.
Anladım, ben kulaklık ile oynamayacağım. Siz genel olarak memnunsunuz ama o zaman bu karttan. Ventus ve Shadow'a hiç sıcak bakmıyorum zaten hakkında şikayetler gırla. Sizin 5070Ti Inspire'da da var mı coil whine?Bu modeli kullanıyorum ben de. Öneririm. SFF model olmasına rağmen soğutması başarılı. MSİ Gaming serisi fanlarını burda da kullanmış. Ventus ve Shadow dan farklı olarak. Dikey kullanım ve akvaryum kasaya rağmen Furmark 2K tam yükte maksimum 73 derece görmüştü. Daha iyi şartlarda daha iyi sıcaklıklar verir.
Kaldı ki oyunların FPS değerini monitör hertzine yakın bir sayıya sabitlediğimden dolayı kart tamamını kullanmadığı için 65 derecelerde geziyor oyunlarda.
Colorful da MSİ de sizi üzmez. Bu arada coil whine olayı da tamamen şans, ben de var ama eski kullandığım 9070XT ye göre daha az olduğundan dert etmiyorum. Kulaklık ile oynayınca da zaten hiç duyulmuyor. O kısma zamanında çok takılıyordum pes ettim.
Eki Görüntüle 240961
Kulaklık ile oynamayacaksanız yüksek FPS ve güç tüketen oyunlarda o sesi duyabilirsiniz. Ben de var ancak daha önce kullandıklarıma göre az. Son paragrafımda da belirtmiştim.Anladım, ben kulaklık ile oynamayacağım. Siz genel olarak memnunsunuz ama o zaman bu karttan. Ventus ve Shadow'a hiç sıcak bakmıyorum zaten hakkında şikayetler gırla. Sizin 5070Ti Inspire'da da var mı coil whine?
Anladım Colorful önerenler çok fazla. Inspire küçük/dar ASUS Prime’dan bile albenisi daha az diyorlar. Ön yargımı kırıp Colorful mu alsam ki acaba?Kulaklık ile oynamayacaksanız yüksek FPS ve güç tüketen oyunlarda o sesi duyabilirsiniz. Ben de var ancak daha önce kullandıklarıma göre az. Son paragrafımda da belirtmiştim.
İkisi de üzmez. Hangisine bütçeniz yetiyor + görünüş olarak beğeniyorsanız tercih edin.Anladım Colorful önerenler çok fazla. Inspire küçük/dar ASUS Prime’dan bile albenisi daha az diyorlar. Ön yargımı kırıp Colorful mu alsam ki acaba?