Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bir haftadır Forza Horizon 5 ve Battlefield 6'da "frame generation" ve "multi-frame generation" teknolojilerinin seçenekleri kayboldu. Hiçbir şekilde düzeltemedim; denemediğim şey kalmadı. Bir hafta önce sorun yoktu; şu an çalışmıyor değil, seçenekleri direkt görünmüyor. Şimdi NVIDIA sürücülerini geri almaya gidiyorum, gelişmeleri eklerim. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
4 ay önceki sürümü kurdum. Bir şey değişmedi. Format atıp geliyorum.
Format atmadan önce bir kez daha araştırma yapmak istedim. Aynı sorunu yaşayanlar için çözümü buraya bırakıyorum. Technopat Sosyal de birisi "Arkadaşlar sorunu çözdüm Windows oyun ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması ayarını açtım ondan sonra geldi MFG ayarı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olarak işaretliyorum." yazmış. Bundan sonra düzeldi.
4 ay önceki sürümü kurdum. Bir şey değişmedi. Format atıp geliyorum.
Format atmadan önce bir kez daha araştırma yapmak istedim. Aynı sorunu yaşayanlar için çözümü buraya bırakıyorum. Technopat Sosyal de birisi "Arkadaşlar sorunu çözdüm Windows oyun ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması ayarını açtım ondan sonra geldi MFG ayarı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olarak işaretliyorum." yazmış. Bundan sonra düzeldi.
Son düzenleme: