Soldaki kartla aranda fps farkı yoktur bile markanın oc yazıp sattığı kartla düzünün arasında 20 30mHz fark oluyor, illa ki oc yapacağım diyorsan msi afterburnerdan abartmadan 100 200mHz verebilirsin.Eki Görüntüle 179108
Benim kart sağdaki model. Kartıma OC yapınca soldakinin aynısı mı olacak? Soldakiden bir tık bile fazla OC olmuş olsun istemiyorum. OC Yapmalı mıyım? Nasıl yapacağım?
Eki Görüntüle 179108
Benim kart sağdaki model. Kartıma OC yapınca soldakinin aynısı mı olacak? Soldakiden bir tık bile fazla OC olmuş olsun istemiyorum. OC yapmalı mıyım? Nasıl yapacağım?
Bende slim modeli var. Mhz voltaj eğirisinde 0.960 volttan sonrasını düzleyerek 0.950 v grafikte 3045 mhzye gelecek şekilde ayarlıyorum. Bellek hızlarını da arttırıyorum tek tek fps değerlerine bakarak. 500, 500 artırarak bakabilirsin. Eğer ilgini çektiyse görsel de paylaşabilirim. GPU Tweak 3 kullanıyorum oc yapmak içinEki Görüntüle 179108
Benim kart sağdaki model. Kartıma OC yapınca soldakinin aynısı mı olacak? Soldakiden bir tık bile fazla OC olmuş olsun istemiyorum. OC Yapmalı mıyım? Nasıl yapacağım?