SHERLOCKED
Üstün
Eki Görüntüle 263474
Hocam, GeForce yazısı düzdü.
Yan yatırıp yaptım.
Sonuç değişmedi gibi.
Yapmam gereken başka bir şey var mı hocam?
Hocam, odamda klima yok ve Aydında yaşıyorum, biraz bunun etkisi olabilir ama hatalı montaj olduğunu söylediniz. Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum doğrusu.Havalar da sıcak şimdi yani.
Kışın odanın ısısı 10 derece iken kasa içi mesela 16 dereceydi, işlemciyi 230 watta teste soktuğumda 91 derecelerde takılıyordu.
Şimdi evin içi 26-27 derece, kasa sefte bismillah açılışta 37 derece ile açılıyor, bilgisayar yüke girdiğinde kasa içi 45 bazen 47 olduğu bile oluyor.
Montaj komple hatalı olsa zaten o işlemci açılışta 80-90lar ile açılış yapardı.Hocam, odamda klima yok ve Aydında yaşıyorum, biraz bunun etkisi olabilir ama hatalı montaj olduğunu söylediniz. Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum doğrusu.
CS-Valorant gibi CPU heavy oyunlarda throttling'e sokmuyorsa şimdilik kalsın. Kış ayında sıcaklıklar düştüğünde özellikle gece vakti test alırsın, kış ve gece de bu değerleri alıyorsan o zaman girişirsin, eninde sonunda öğrenmen lazım çok güvenilir bir tanıdık bilgisayarcın yoksa. Sistemi aldım 5 sene hiç ellemeden kullanayım diye bir şey yok.Hocam, montaj konusunda tecrübem olmadığından çokta yapmak istemiyorum açıkcası.
Hocam, yakın zamanda bilgisayarcıya giderim ben.CS-Valorant gibi CPU heavy oyunlarda throttling'e sokmuyorsa şimdilik kalsın. Kış ayında sıcaklıklar düştüğünde özellikle gece vakti test alırsın, kış ve gece de bu değerleri alıyorsan o zaman girişirsin, eninde sonunda öğrenmen lazım çok güvenilir bir tanıdık bilgisayarcın yoksa. Sistemi aldım 5 sene hiç ellemeden kullanayım diye bir şey yok.
Bu işler atla deve değil hakikaten, elin tornavida tutuyorsa, ampul bile değiştirebiliyorsan yaparsın.Hocam, yakın zamanda bilgisayarcıya giderim ben.
Gitmekten bıktım ama gitmek zorundayız galiba tekrardan.
Hocam, benim ellerim titriyor maalesef, bilgisayarcıya gidip yaptırmak mecburiyetindeyim.Bu işler atla deve değil hakikaten, elin tornavida tutuyorsa, ampul bile değiştirebiliyorsan yaparsın.
Tek şey sıkıntı olur o da "titrek eller", titrek elli adam doktor da olsa ameliyat yapamaz, bilgisayara da ameliyat yapamazsın sıkıntı olur, gerisi traş.