RTX 5070 Ti & RX 9070 XT 4K için uygun mu?

• Doğru monitör 4K 27"te çok net gösteriyor ama benim demek istediğim DLSS 4K'da çok iyi çalışıyor piksel sayısı fazla olduğu için.
  • 2K'ya düşürmüştüm ve görüntü çok kötü gözüküyordu orantılı bölmediği için.
  • 27" kullanıyorum.
4K'da piksel sayısı fazla olduğu için DLSS çok iyi sonuç veriyor. Şöyle diyeyim; DLSS Performans açsan bile farkı anlaman için cidden sorun araman lazım, yani 1440p ve 1080p'de fark direkt belli oluyordu. Ben her çözünürlüğü kullandım ama 4K'da DLSS Performans bile çok başarılı. 4K DLSS Performans, 1440p DLAA'dan daha iyi gösteriyor. Diğer monitörüm 1440p.

Son düzenleyen: Moderatör:

Maddi açıdan yazdım? Belki durumu iyi olmayabilir.

Yok sıkıntı kelimesi yanlış oldu. Demek istediğim DLSS/FSRsız 4k 60 FPS beklentin yoksa demek istemiştim.

Siz üstelik 27 inç monitörde böyle olduğunu söylüyorsunuz. Bende 43 inçlik 4K monitör var. 27 inçte bile böyleyse 43 inçte facia olur sanırım.
Maddi açıdan yazdım? Belki durumu iyi olmayabilir.
Bu arada size de katılıyorum. RTX 5070 Ti sistem yapmam bu şartlar altında imkansız. AMD f/p dengesinde bizlere daha çok hitap ediyor.

En ucuz modelleri arasında karşılaştırma yaptım 11k TL fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…