RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tinkerbell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 278
  • Etiketler Etiketler
    5070

Tinkerbell

Uzman
40.000 TL bütçe ile Valorant, Arma Reforger ve Warzone gibi FPS oyunları için ekran kartımı güncellemek istiyorum.

Arada 8-9 bin arası bir fark var.

Bu farka değer mi değmez mi emin olamadım.

R7 7800X3D ve 1080p 540 Hz monitöre sahibim.

9070XT aralarında 8K verilecek kadar bir performans farkı yok. Ayrıca oynadığınız oyunlar zaten online hikaye bazlı oyunlar olsaydı 5070 Ti değerlendirilebilirdi.

O farka değmez. 8k az para değil. En son güncelleme ile 9070 XT %8 kadar performans artışı kazanırken, 5070 Ti yalnızca %2,5 performans kazandı.

O farka değmez. 8k az para değil. En son güncelleme ile 9070 XT %8 kadar performans artışı kazanırken, 5070 Ti yalnızca %2,5 performans kazandı.
%8-9 artış olayının doğruluğu tartışmaya açık bir konu. Kullanıcıların bazıları böyle bir şeyin olmadığını söylüyor Redditte vs.

RTX 5070 Super bekle.

16 VRAM yeter diye düşünüyorum.

Mevcut RX 6800 de 16 GB.

Herhangi bir drop sıkıntısı yaşamadım VRAM kaynaklı.

5070 Super VRAM yüksek gelir o yüzden al diyorsan eğer, bana performans daha çok lazım olduğu için düşünmüyorum pek.

%8-9 artış olayının doğruluğu tartışmaya açık bir konu. Kullanıcıların bazıları böyle bir şeyin olmadığını söylüyor redditte vs.

Birçok video yayınlandı ama %8 - 9 artış birkaç oyun da var.

Bunlar Single oyunlar bir de.

Çok oyunculu testi bir tek CS 2 de yayınlandı.

40 FPS artmıştı ortalama yanlış hatırlamıyorsam.

%8 artık birkaç oyun değil. Bilmem kaç tane oyunun ortalaması. Bazı oyunlarda %23lere varan artış var. Artış olmayan oyun yok. Zaten AMD driverlar ile kartları öldürmüyor aksine güçlendiriyor. Nvidia tarafında değişiklik olmuyor. Gamer's Nexusi Hardware Unboxed gibi objektif kanalları izleyip sonuçları görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…