EmirMorgan

Çalışkan
RX 9070 XT ve RTX 5070 Ti arasında çok kaldım. AMD ekran kartlarına çöp diyen çok kişi var, doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
9070 XT'yi Türkiye'ye geldiğinden beri kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kaldı ki bu ufak tefek sorunların benzerlerini 3060 Ti kullanırken de yaşıyordum, AMD'ye özel bir durum değil.

Daha uygun bir kart arıyorsan RX 9070 XT yapıştır. Ray Tracing performansı da önceki AMD kartlara göre çok artmış 9000 serisinde, o konuda da şüphen olmasın. RX 9070 XT de rahatlıkla Ray Tracing oynatabiliyor.

Son düzenleme:
Her kulvarda RTX 5070 Ti daha iyi bir kart tek kulvar hariç; “Para”. Aradaki farka yeter mi? Future-Proofing işin içine girince bence değer. RTX 5070 Ti her türlü daha geç yükseltme ister. Aman RX 9070 XT’ciler duymasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her kulvarda RTX 5070 Ti daha iyi bir kart tek kulvar hariç; “Para”. Aradaki farka yeter mi? Future-Proofing işin içine girince bence değer. RTX 5070 Ti her türlü daha geç yükseltme ister. Aman RX 9070 XT’ciler duymasın.
Bir tarafta getirdiği her yeni özelliği sadece yeni kartlarına özel yapan Nvidia ürünü, diğer tarafta ise getirdikleri özelliklerin rakip kartlarda bile çalışmasını sağlayan AMD ürünü var. Buna rağmen Nvidia olan daha future-proofing demek.. artniyetli bir yorum olmuş açıkçası üzgünüm.

Bir tarafta getirdiği her yeni özelliği sadece yeni kartlarına özel yapan Nvidia ürünü, diğer tarafta ise getirdikleri özelliklerin rakip kartlarda bile çalışmasını sağlayan AMD ürünü var. Buna rağmen Nvidia olan daha future-proofing demek.. artniyetli bir yorum olmuş açıkçası üzgünüm.
Başladı bizim mesai. Peki bir şey demiyorum RX 9070XT daha uzun ömürlü bir kart olacak, sen haklısın. :)

Alsaydınız handi marka modeli alırdınız ? 5070 ti olarak soğutma, marka, derken çok farklı fiyatlar var. Amd daha bütçe dostu.