EmirMorgan
Çalışkan
RX 9070 XT ve RTX 5070 Ti arasında çok kaldım. AMD ekran kartlarına çöp diyen çok kişi var, doğru mudur?
Son düzenleyen: Moderatör:
RX 9070 XT ve RTX 5070 Ti arasında çok kaldım. AMD ekran kartlarına çöp diyen çok kişi var, doğru mudur?
Bir tarafta getirdiği her yeni özelliği sadece yeni kartlarına özel yapan Nvidia ürünü, diğer tarafta ise getirdikleri özelliklerin rakip kartlarda bile çalışmasını sağlayan AMD ürünü var. Buna rağmen Nvidia olan daha future-proofing demek.. artniyetli bir yorum olmuş açıkçası üzgünüm.Her kulvarda RTX 5070 Ti daha iyi bir kart tek kulvar hariç; “Para”. Aradaki farka yeter mi? Future-Proofing işin içine girince bence değer. RTX 5070 Ti her türlü daha geç yükseltme ister. Aman RX 9070 XT’ciler duymasın.
Başladı bizim mesai. Peki bir şey demiyorum RX 9070XT daha uzun ömürlü bir kart olacak, sen haklısın.Bir tarafta getirdiği her yeni özelliği sadece yeni kartlarına özel yapan Nvidia ürünü, diğer tarafta ise getirdikleri özelliklerin rakip kartlarda bile çalışmasını sağlayan AMD ürünü var. Buna rağmen Nvidia olan daha future-proofing demek.. artniyetli bir yorum olmuş açıkçası üzgünüm.