RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirMorgan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 709
9070 XT kesinlikle çöp falan değil. Düşündüğünüz modeller arasındaki fiyat farkına bağlı olarak seçim yapmak daha doğru. Örneğin 10 bin lira fark bence saçma olurdu. 4-5 bin lira bandında bir makas varsa 5070 Ti alınabilir.

RX 9070 XT bence 5070 ile kıyaslanmalı. 5070 Ti ve sonrasının AMD'de karşılığı yok. F/P derdi olmayan NVDIA alsın geçsin.

Vatan'dan önce Asus 5070Ti aldım 42-43 bindi sanırım, sonra baktım 9070XT Nitroyu 33 bine veriyor hemen iade edip onu aldım. İkisi de 3-4 sene tık demez bence, ama o fiyat farkı bana çok şahsen.

Vatan'dan önce Asus 5070Ti aldım 42-43 bindi sanırım, sonra baktım 9070XT Nitroyu 33 bine veriyor hemen iade edip onu aldım. İkisi de 3-4 sene tık demez bence, ama o fiyat farkı bana çok şahsen.
İşte her şey bütçe diye boşa denmiyor, o fiyat farkına ben 2k 240hz monitör aldım mesela. Başka birisi için 10k para olmayabilir.

5070 Ti yerine en iyi 9070 XT modellerinden biri olan Aorus 9070 XT Elite aldım. Harika bir kart. Bellekler 72 derece hotspot da 85 derecede 0 ses ve coil whine olmadan çalışıyor. Ultrada oynayamadığım oyun da yok.

@EmirMorgan, aradaki fiyat farkı zorlamayacaksa 5070 Ti, F/P istiyorsanız 9070XT, çöp falan değil taş gibi kart.

Peder bey bütçe söylemiyor ki ona göre seçeyim, bana kalsa her türlü 5070 Ti da harcayabileceğim parayı bilmediğim için bilemiyorum.

5070 Ti yerine en iyi 9070 XT modellerinden biri olan Aorus 9070 XT Elite aldım. Harika bir kart. Bellekler 72 derece hotspot da 85 derecede 0 ses ve coil whine olmadan çalışıyor. Ultrada oynayamadığım oyun da yok.

Hocam merak ettiğim şeyler var AMD tarafında, AMD'nin frame gen teknolojisi nasıl çalışıyor, gerçekten driver sorunları var mı, FSR 4 desteği olan oyun sayısı cok mu az.

FSR 3 olan oyunların hepsi FSR 4 upgrade oluyor otomatik olarak yazılım üzerinden. Onun haricinde 9000 serisinde frame gen ve FSR 4'ün hiçbir farkı yok DLSS ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…