Ekran kartı bakıyorum, kafamda https://amzn.eu/d/07XwBSxw bu var ama 9070 için bu fiyatlara çıkmaya değer mi? Taksit ile alacağım. 9070 F/P özelliği bu modelden var mı? En düşük 5070 Ti şu an 50 bin civarlarında ve aylık taksitleri daha yüksek, ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?5070 Ti tabii ki daha güçlü bir kart. Taksitle 5070 Ti almanızı öneririm.
Taksit imkanlarına bakıyorum 5070ti beni aşıyor evet daha güçlü ama sıfır sistem topluyorum bunun için 9070 ödeme seçenekleri daha avantajlı geliyor.5070 Ti tabii ki daha güçlü bir kart. Taksitle 5070 Ti almanızı öneririm.
Egee
Başarılı
Taksit imkanlarına bakıyorum 5070 Ti beni aşıyor evet daha güçlü ama sıfır sistem topluyorum bunun için 9070 ödeme seçenekleri daha avantajlı geliyor.
9070XT sahibiyim paran varsa NVIDIA almani öneririm illa alacaksan 9070xtde alınabilir ama ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz.
desire doue
Becerikli
AMD ekran kartı Troy kredi kartı gibi. Kartın varda hiçbir teknoloji ile uyumlu değil, geçiyor mu geçiyor ama bi VISA değil. NVIDIA kartlar ömürlük, 1 kere alıyorsun kıy paraya 5070 Ti al.
kliibapz
Yetkin
Sadece oyun oynayacaksan 9070 XT yerine 5070 Ti'ya %50'den fazla para vermenin hiçbir mantıklı tarafı yok. Sinerji'de Power Color Reaper var onu tavsiye ederim ucuz modeller arasında.
Yani sen 9070 XT'yi 5070 ile kıyasla, fiyatları yakın olan bu kart 5070 Ti değil.
Yani sen 9070 XT'yi 5070 ile kıyasla, fiyatları yakın olan bu kart 5070 Ti değil.
Son düzenleme:
SHERLOCKED
Başarılı
5070 Ti daha güçlü değil. DLSS ve RT performansıyla öne çıkıyor. Tabii şimdi sadece kas gücü o kadar önemli değil diyenler olacak. Haklılık payları var. Ama 5070 Ti daha güçlü demek yanlış bir ibare.
Taksit imkanlarına bakıyorum 5070 Ti beni aşıyor evet daha güçlü ama sıfır sistem topluyorum bunun için 9070 ödeme seçenekleri daha avantajlı geliyor.
5070 Ti 6 aylık ödeme 9bin küsurlerde.
9070XT sahibiyim paran varsa NVIDIA almanı öneririm illa alacaksan 9070XT'de alınabilir ama ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz.
O sorunların risklerini alarak 9070 düşünüyorum yazılımsal sorunlar çözülür yapısal sorunlarda o konuda biraz sorun olabilir.
5070 Ti daha güçlü değil. DLSS ve RT performansıyla öne çıkıyor. Tabii şimdi sadece kas gücü o kadar önemli değil diyenler olacak. Haklılık payları var. Ama 5070 Ti daha güçlü demek yanlış bir ibare.
AMD ekran kartı Troy kredi kartı gibi. Kartın varda hiçbir teknoloji ile uyumlu değil, geçiyor mu geçiyor ama bir Visa değil. NVIDIA kartlar ömürlük, 1 kere alıyorsun kıy paraya 5070 Ti al.
Oda doğru.
Daha güçlü derken yapısal olarak değil de yazılımsal olarak dendiğini düşünüyorum.
AMD ekran kartı Troy kredi kartı gibi. Kartın varda hiçbir teknoloji ile uyumlu değil, geçiyor mu geçiyor ama bir Visa değil. NVIDIA kartlar ömürlük, 1 kere alıyorsun kıy paraya 5070 Ti al.
Şu an için indirim bekliyorum 5070 Ti için güzel bir indirimde ona kayabilirim.
Sadece oyun oynayacaksan 9070 XT yerine 5070 Ti'ya %50'den fazla para vermenin hiçbir mantıklı tarafı yok. Sinerji'de Power color reaper var onu tavsiye ederim ucuz modeller arasında.
Ben render vesaire almıyorum muhtemelen ileride de almayacağım işten dönünce iki saatlik 4K görsel şölen yaşamak istiyorum.
Son düzenleme:
SunseTTime
Uzman
Yapay zeka araçlarını (DLSS, RT, MFG vb.) doğru bir şekilde kullandığın sürece RTX 5070 Ti her türlü daha iyi bir oyun deneyimi sunar. Saf güç odaklı kıyaslama yapmaya gerek yok; günün sonunda DLSS tarzı özellikleri kullanmak durumunda bırakılıyoruz. Aksi halde güncel oyunlarda 100 FPS üstü almak pek de kolay olmazdı. O kadar para verilen kartlarla da kimse 60-80 FPS alıp takılmak istemez diye düşünüyorum.
O zaman bana 5070ti önerinYapay zeka araçlarını (DLSS, RT, MFG vb.) doğru bir şekilde kullandığın sürece RTX 5070 Ti her türlü daha iyi bir oyun deneyimi sunar. Saf güç odaklı kıyaslama yapmaya gerek yok; günün sonunda DLSS tarzı özellikleri kullanmak durumunda bırakılıyoruz. Aksi halde güncel oyunlarda 100 FPS üstü almak pek de kolay olmazdı. O kadar para verilen kartlarla da kimse 60-80 FPS alıp takılmak istemez diye düşünüyorum.