Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 100.000 TL
Teacher80
Uzman
Hocam RTX 5070 Ti ile RX 9070XT arasında kaldım. Fiyat performans hakkında baktığımda RX 9070XT daha mantıklı geliyor ancak sorunlu bir kart olduğunu söyleyenler var, fikriniz nedir?
Kendime sistem toplasam asla AMD ekran kartına bulaşmazdım. NVIDIA'da ülkemizde Galax ve üst markası Palit'in resmi distribütörü betaplus, yanlış bilmiyorsam. Uzak dur derim. Ben Galax ekran kartı yüzünden Betaplus'ı mahkemeye vereceğim mesela. Çok ahlaksızca ve cüretkârlar, kendi tecrübelerime göre.
Son düzenleyen: Moderatör:
cesmaraç
Gelişen
Evet sadece oyun ve günlük kullanım için.
shiedae3
Başarılı
O zaman RTX 5070 Ti israf olur.
Yakuza
Becerikli
Oh shet here we go again tarzı başlık.
Bilgisayar bilgin vasat/ortalama ise NVIDIA al geç, AMD uğraştırır adam edene kadar. Garantilik kart sayısı AMD'de biraz fazla bu 9070XT'de. Nvidia tarafında da 5060'larda defolu kart oranı yüksek.
Ben araştırmayı severim-keşfetmekten hoşlanırım, sorunlar beni kamçılar diyorsan AMD al.
Bilgisayar bilgin vasat/ortalama ise NVIDIA al geç, AMD uğraştırır adam edene kadar. Garantilik kart sayısı AMD'de biraz fazla bu 9070XT'de. Nvidia tarafında da 5060'larda defolu kart oranı yüksek.
Ben araştırmayı severim-keşfetmekten hoşlanırım, sorunlar beni kamçılar diyorsan AMD al.
SHERLOCKED
Başarılı
Yani paran varsa 5070Ti alabilirsin.
cesmaraç
Gelişen
Bilgisayardan pek anlamam sorunlar beni strese sokar. Overclock, render vs. işlerle uğraşmayalım sadece açıp oyun oynayacağım.Oh shet here we go again tarzı başlık.
Bilgisayar bilgin vasat/ortalama ise NVIDIA al geç, AMD uğraştırır adam edene kadar.
LA Knight
Üstün
Sorundan kasıt şu kartta bir sorun yaşadığında 3. parti veya başka şekilde araştırarak sorunu çözmen gerekecek. Aradaki 20 bine yakın parayı vermek seni zorlamayacaksa 5070 TI al. Sorun yaşayınca çözüm belli. Sil sürücüyü yenisini veya eskisini yükle.
Yakuza
Becerikli
RTX 5070 Ti al sen bu işlerden anlamıyorsan, DLSS falan fistan idare edersin. Nvidia'da son çıkan sürücü gayet güzel iş yapıyor kullanıyorum, sıkıntı stres falan yok tüm özellikler de aktif.Bilgisayardan pek anlamam sorunlar beni strese sokar. Overclock, render vs. işlerle uğraşmayalım sadece açıp oyun oynayacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-