Çok mantıklı hatta 6000 serisi çıkmışken biraz daha dişinizi çıkın Super serisini bekleyin aynı fiyata daha çok performans alırsınız, onu beklemişken de 7000 serisini bekleyin zaten ne kalmış ki? Şaka falan öyle devasa bir teknoloji atlaması olacağını beklemiyorum ülkenin hali de belli ben olsam direkt alırdım.
Çok bilmiş benim PC param ancak 2027'nin Ramazan ayında denkleniyor. Bu yüzden böyle bir soru sordum. Soruma cevap vermek yerine boş muhabbet çevirme.

Elindeki ekran karti ve beklentilerine bagli. 4070 Ti Super varsa ancak 5090 falan keser zaten.

Soruma cevap vermek yerine her türlü boş muhabbeti çevirdiğiniz için sağ olun var olun. Bendebilirim şimdi 5070 Ti almayı ama PC param ancak 2027'de denkleşiyor. Bu yüzden 2027'de 6000 serisinin piyasaya sürülmesini birkaç ay beklemeli miyim yoksa direkt beklemeden 5070 Ti mı almalıyım diye sordum. Tabii siz Einstein'lar bilmeden etmeden yargılamayı seviyorsunuz.

Elindeki ekran karti ve beklentilerine bagli. 4070 Ti Super varsa ancak 5090 falan keser zaten.
Elimde PC'nin P'si yok. Ancak param 2027'nin başında denkleşiyor. Bu yüzden böyle bir konu açtım. 2027'nin başında direkt 5070ti mı almalıyım yoksa birkaç aydaha bekleyip 6000 serisine mi yönelmeliyim. Ama forumda ki çok bilmiş arkadaşlar sağ olsun soruma cevap vermek hariç her türlü muhabbeti çevirmişler.

Çok bilmiş benim PC param ancak 2027'nin Ramazan ayında denkleniyor. Bu yüzden böyle bir soru sordum. Soruma cevap vermek yerine boş muhabbet çevirme.
Soruma cevap vermek yerine her türlü boş muhabbeti çevirdiğiniz için sağ olun var olun. Bendebilirim şimdi 5070 Ti almayı ama PC param ancak 2027'de denkleşiyor. Bu yüzden 2027'de 6000 serisinin piyasaya sürülmesini birkaç ay beklemeli miyim yoksa direkt beklemeden 5070 Ti mı almalıyım diye sordum. Tabii siz Einstein'lar bilmeden etmeden yargılamayı seviyorsunuz.

Burada bilmiş olan ve boş muhabbet çeviren sizsiniz hocam. İnsanlara derdinizi doğru bir şekilde açık ve net anlatmadan nasıl yorum yapmamızı bekliyorsunuz? Biz nereden sizin taaa 2027 Şubat ayını yani tam olarak 18 ay sonrasına plan yaptığınızı bileceğiz?

Sorunuz tam olarak şu; 18 ay sonra yani 2027 Şubat ayında 2025 yılında çıkmış bir kart alınır mı yoksa daha çıkmamış, çıkma söylentisi bile çıkmamış, seri adı bile belirlenmemiş, fiyatı veya özelliği dahil olmak üzere hiçbir şeyi belli olmayan bir kartı beklemek ya da beklememek mi mantıklı?

Bir yorumunuzda PC param 2027'de denkleşiyor demişsiniz öbür yorumunuzda direkt 5070Ti mı almalıyım demişsiniz. Siz daha düzgün soru sormayı bilmiyorsunuz ki? Hani diyorum acaba parça parça mı alacak o zaman da "dişimi sıksam" demezsin çünkü kullanmayacağın çünkü sistemin olmayan bir kartı önden almanın bir manası olmaz yani deyimi de yanlış kullanmış ve yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz.

Elimde PC'nin P'si yok. Ancak param 2027'nin başında denkleşiyor. Bu yüzden böyle bir konu açtım. 2027'nin başında direkt 5070ti mı almalıyım yoksa birkaç aydaha bekleyip 6000 serisine mi yönelmeliyim. Ama forumda ki çok bilmiş arkadaşlar sağ olsun soruma cevap vermek hariç her türlü muhabbeti çevirmişler.
Yeni toplayacaksan al gitsin, bekleme bosuna. Zaten iki nesil arasinda daglar denizler kadar fark olmuyor. 2060S bile 1080p'de high detail oyun oynatiyor rahatlikla.

2027 ortasında paran denkleşiyorsa şuanın fiyatlarına göre neden öneri istiyorsun. Hayranım 10 yıl sonra alacağı şeylere konu açan insanlara :D