Hocam ayni model RTX5070'lere bakıyorum bende. Hangi marka model almayı düşünüyorsunuz?
En son bakmayı düşündüm onun için kesinleştirmedim henüz.

Bir de işlemci olarak amazon üzerinden 9700x sipariş verdim hesabım askıya alındı ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mı acaba? tüm belgeleri yükledim 24 saat içerisinde dönüş sağlanacaktır şeklinde saçma sapan şeylerle karşılaştım eski adresim ile yeni adresim uyuşmadığı için sanırsam yanlışlıkla eski adresi seçtim bankada güncel adres olduğu için direkt askıya aldılar. Para çekildi bu arada.

En son bakmayı düşündüm onun için kesinleştirmedim henüz.

Bir de işlemci olarak Amazon üzerinden 9700X sipariş verdim hesabım askıya alındı ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mı acaba? Tüm belgeleri yükledim 24 saat içerisinde dönüş sağlanacaktır şeklinde saçma sapan şeylerle karşılaştım eski adresim ile yeni adresim uyuşmadığı için sanırsam yanlışlıkla eski adresi seçtim bankada güncel adres olduğu için direkt askıya aldılar. Para çekildi bu arada.

5070 Ti almalısınız bence. Eğer çıkmaz o kadar diyorsanız 9070 XT alınıp geçilebilir. 5070 Ti performansı bazen de 5070'e benzer bir performans sunsa da fiyatına göre çok iyi kart. Bu arada o bahsettiğiniz sorunu müşteri hizmetlerini arasanız çözersiniz o yüzden pek endişelenmeyin.

5070 Ti almalısınız bence. Eğer çıkmaz o kadar diyorsanız 9070 XT alınıp geçilebilir. 5070 Ti performansı bazen de 5070'e benzer bir performans sunsa da fiyatına göre çok iyi kart. Bu arada o bahsettiğiniz sorunu müşteri hizmetlerini arasanız çözersiniz o yüzden pek endişelenmeyin.
Hocam ekran kartı evet 5070 Ti vs. düşünüyorum fakat amazon direkt hesabı askıya alması çok garip 24 saat bir de bilgileri doğrulamazsa ne olacak para çekildi şu an hesaba giremiyorum ilk kez böyle saçma bir şey gördüm. Müşteri hizmetlerine vs. de ulaşılamıyor hesap askısı sonuçlandıktan sonra diyor aldığım ürünün dekontunu attım bekliyorum bakalım.

Hocam ekran kartı evet 5070 Ti vs. düşünüyorum fakat Amazon direkt hesabı askıya alması çok garip 24 saat bir de bilgileri doğrulamazsa ne olacak para çekildi şu an hesaba giremiyorum ilk kez böyle saçma bir şey gördüm. Müşteri hizmetlerine vs. de ulaşılamıyor hesap askısı sonuçlandıktan sonra diyor aldığım ürünün dekontunu attım bekliyorum bakalım.

Telefondan arayıp e-posta adresi ve telefon belirttikten sonra aslında yardımcı olmaları gerekiyor. Ayrıca bu saatte nasıl ulaştınız ki? Ben 22:00'den sonra sesli müşteri hizmetleri kapalı diye biliyorum.

Telefondan arayıp e-posta adresi ve telefon belirttikten sonra aslında yardımcı olmaları gerekiyor. Ayrıca bu saatte nasıl ulaştınız ki? Ben 22:00'den sonra sesli müşteri hizmetleri kapalı diye biliyorum.
Ben numaralarını dahil bilmiyorum canlı mütşeri hizmetleri var mıydı acaba? internetten bir numara gördüm onu denedim 22'de kapandığını bilmiyordum.

Ben numaralarını dahil bilmiyorum canlı mütşeri hizmetleri var mıydı acaba? İnternetten bir numara gördüm onu denedim 22'de kapandığını bilmiyordum.

Vallahi sitede öyle bir bilgi yok ama uygulama içinde eskiden öyle yazıyordu. Hala öyledir diye düşünüyorum. Denemek isterseniz farklı hesapla bağlanmayı veya mail atmayı deneyebilirsiniz. Seçenekleri size zaten sunuyor hesap varsa.

Vallahi sitede öyle bir bilgi yok ama uygulama içinde eskiden öyle yazıyordu. Hala öyledir diye düşünüyorum. Denemek isterseniz farklı hesapla bağlanmayı veya mail atmayı deneyebilirsiniz. Seçenekleri size zaten sunuyor hesap varsa.
Yani garip olan şey parayı çektiler hesabı açmayacaklarsa anlarım da para iadesi de mi olmayacak böyle bir şey görmedim amazondan beklemezdim.