RTX 5070 vs RX 9070

Hocam sen de aklıma karpuz kabuğunu sokuyorsun şimdi. Keyifli olurdu ama teknolojide macera aramak için motivasyonum kalmadı.

Eskiden böyle maceraları tuşlu telefon zamanlarında telefonlar için yapardık. Sony Ericsson telefonlara yama hazırlama, bir model için hazırlanmış yamayı başka bir modele portlama, bir modelin yazılımını başka bir modele yükleme vs. yapardık da çok gençtik o dönem. Hey gidi günler...

Neyse, madem sen de fantezi yapmayacaksan RTX 5070 al diyorsun bana, peki RTX 5070 kovalayacağım şu günlerde o zaman.

Nvidia sürücüleri bu sıralar sıkıntılıymış oyun için RX.

Nvidia sürücüleri bu sıralar sıkıntılıymış oyun için RX.
RTX 4060, GTX 1060, GTX 1660 Ti kartlarda bir sorun yaşamadım açıkçası. Ama 5000 serisine özel bir sorun varsa düzeltirler muhtemelen.

Ben efendi efendi RTX 5070 alayım. Haftada bir gün oyun oynuyorum zaten.

5070 tabii ki de AMD ile yaşamak zor.

NVIDIA tabii ki asla şaşma, salt performansta 2-3 FPS daha fazla alacağım diye başka kart alıp NVIDIA'nın teknolojilerinden asla vazgeçmezdim CRT monitörümle interlacing bile yapabiliyorum bunu NVIDIA'dan başka yapabilen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…