E onu soruyorum. Senin verdiğin tek yanit: "eziliyor". ??? Yani senin karta %50 fark mi atiyor, ne yapiyor? Youtube'a gore %15 fark olmasi lazim. Bence değmez.550 FPS satıcının furmark testi performans kıyaslaması değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Gecen gun Sapphire Pulse 9070 XT 29K civarindan satildi Vatan'da. Elindekini satip anca o tarz bir sey alirsan olabilir yoksa sifir kart almissin kullan gitsin.
Thanos
Üstün
Elinde garanti sıfır kart varken, gidipte risk alıp 9070 XT geçmeye değmez.1 hafta önce RTX 5070 aldım, denemek için ilan açtım ve ilana 4.750 TL-9070 XT teklifi geldi. Kartım 2 yıllık garantili Palit Infinity RTX 5070, teklif gelen kart ise 1 yıl 8 ay garantili Gigabyte Gaming RX 9070 XT. Sizce 4.750 TL verip takası gerçekleştirmek mantıklı mı? Kartıma hep 24-25 arası teklifler geliyor.
Kartıma maks gelen teklif 24.500 TL.Gecen gun Sapphire Pulse 9070 XT 29K civarindan satildi Vatan'da. Elindekini satip anca o tarz bir sey alirsan olabilir yoksa sifir kart almissin kullan gitsin.
Görkem Say in dediği gibi 9070 XT'nin fiyati 29K ise elindeki karti 24,5K'ya satip 4,5K ekleyerek sifirini alabiliyorsun zaten. Neden ikinci eline daha fazla veresin ki?
Sizinle aynı ikilemi ben de yaşıyorum. Ben Vatan'dan INNO3D Twin X2 almıştım 23.800TL'ye kampanya ile. Satıp RX 9070 XT'ye geçsem mi diye düşünüyorum. Sizin durum biraz hassas. 2. el riskine girmek bana çok mantıklı gelmiyor.
9070 XT’ye geçeceğim ya, son kararım.Sizinle aynı ikilemi ben de yaşıyorum. Ben Vatan'dan INNO3D Twin X2 almıştım 23.800TL'ye kampanya ile. Satıp RX 9070 XT'ye geçsem mi diye düşünüyorum. Sizin durum biraz hassas. 2. el riskine girmek bana çok mantıklı gelmiyor.
Yani alıcılar çok karamsar yaklaşıyor ve civarımda benim kartın sıfırını bir kişi adetli satıyor.Görkem Say in dediği gibi 9070 XT'nin fiyati 29K ise elindeki karti 24,5K'ya satip 4,5K ekleyerek sifirini alabiliyorsun zaten. Neden ikinci eline daha fazla veresin ki?
Samsun’da satmakta zor olacaktır hocam, şimdi aktif yeni bir test istedim. Kontrol edip sorun yoksa kesin alacağım.Sizinle aynı ikilemi ben de yaşıyorum. Ben Vatan'dan INNO3D Twin X2 almıştım 23.800TL'ye kampanya ile. Satıp RX 9070 XT'ye geçsem mi diye düşünüyorum. Sizin durum biraz hassas. 2. el riskine girmek bana çok mantıklı gelmiyor.
Ankara'dayım, baba ocağım SamsunSamsun’da satmakta zor olacaktır hocam, şimdi aktif yeni bir test istedim. Kontrol edip sorun yoksa kesin alacağım.
Ankara'dayım, baba ocağım samsun. Umarım sorunsuz bir alışveriş olur.
Teşekkür ediyorum, Ankara'da elden çıkarmak kolay olur 24-25 arası satarsınız 27ye ilan açıp, zararda etmezsiniz yükseltme yaparken. Ben aşırı aceleye kaçtım.
Kartta coilwhine var mış, sağlam indirim istedim. Yapmazsa almayacağım… Herkese teşekkür ediyorum.
Gecen gun Sapphire Pulse 9070 XT 29K civarindan satildi Vatan'da. Elindekini satip anca o tarz bir sey alirsan olabilir yoksa sifir kart almissin kullan gitsin.
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bahsettiğiniz kampanya tekrar başladı bu gecede devam ediyor çok kararsız kaldım yine.
Son düzenleme:
Görkem Say
Üstün
Teşekkür ediyorum, Ankara'da elden çıkarmak kolay olur 24-25 arası satarsınız 27ye ilan açıp, zararda etmezsiniz yükseltme yaparken. Ben aşırı aceleye kaçtım.
Kartta coilwhine var mış, sağlam indirim istedim. Yapmazsa almayacağım… Herkese teşekkür ediyorum.
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bahsettiğiniz kampanya tekrar başladı bu gecede devam ediyor çok kararsız kaldım yine.
Eger gecis yapacaksaniz en iyi firsat bu kacirmayin derim. Evet Ankara'da elden cikarmak kolay olur.