Detaylar
Kim cevapladı?YusufEymen
Becerikli
1 hafta önce RTX 5070 aldım, denemek için ilan açtım ve ilana 4.750 TL-9070 XT teklifi geldi. Kartım 2 yıllık garantili Palit Infinity RTX 5070, teklif gelen kart ise 1 yıl 8 ay garantili Gigabyte Gaming RX 9070 XT. Sizce 4.750 TL verip takası gerçekleştirmek mantıklı mı? Kartıma hep 24-25 arası teklifler geliyor.
Yani Gigabyte pek alınmaz 5070 kötü bir kart değil tabii ki. 2 haftalık iade sürecinden yararlanmayı deneyin isterseniz istediğiniz modeli alırsınız ve kartınızı sıfır parasına geri gider. PowerColor almanızı öneririm Sapphire severdim fakat Recep hocamızın dedikleri pek iç açıcı değil. XFX ülkemizde çok pahalı, ASRock alınmaz, ASUS da PowerColor varken alınmaz. Gaming gecesinden Red Devil 9070 XT almıştım çok memnunum öneririm.
Bugünde 24 üstü teklif gelmedi, satıcı coil whine sorunu psudan kaynaklı olduğunu fark ettik, Vatandan alsam 5.500 TL fark ödemem gerekiyor, 4.000 TL’ye kadar düştük takası gerçekleştiriyorum. Çok teşekkürler tekrardan herkese.

Son düzenleme:
YusufEymen
Becerikli
Bugünde 24 üstü teklif gelmedi, satıcı coil whine sorunu PSU'dan kaynaklı olduğunu fark ettik, Vatandan alsam 5.500 TL fark ödemem gerekiyor, 4.000 TL'ye kadar düştük takası gerçekleştiriyorum. Çok teşekkürler tekrardan herkese.
Eki Görüntüle 195434
Hayırlı olsun. Red Devil kullanıyorum gayet memnunum. Siz de umarım beğenirsiniz. 5070 sonrası deneyiminizi öğrenmek isteriz.
Easley
Uzman
Kartın şu an ki performansından memnun musunuz?Bugünde 24 üstü teklif gelmedi, satıcı coil whine sorunu psudan kaynaklı olduğunu fark ettik, Vatandan alsam 5.500 TL fark ödemem gerekiyor, 4.000 TL’ye kadar düştük takası gerçekleştiriyorum. Çok teşekkürler tekrardan herkese.
Eki Görüntüle 195434
Evet bayağı memnunum, aşırı soğuk çalışıyor. Palit 5070 varken bayağı rahatsızdım sesten. Örneğin FC 26 2K işleme kalitesi 150 RT açık her şey fullken 5070 69 derecelerdeydi sesi rahatsız ediyordu. 9070 XT ise 55-56 seyrediyor. Hogwarts oynarkende aynı dereceleri aldım. Memnunum bayağı.
Easley
Uzman
Hayırlı olsun. Optimizasyon yaparak sıcaklıkları daha fazla düşürüp, fan sesini daha fazla azaltabilirsiniz. Nebi Akgün 9070 XT Undervolt yazarsanız, çıkacaktır.Evet bayağı memnunum, aşırı soğuk çalışıyor. Palit 5070 varken bayağı rahatsızdım sesten. Örneğin FC 26 2K işleme kalitesi 150 RT açık her şey fullken 5070 69 derecelerdeydi sesi rahatsız ediyordu. 9070 XT ise 55-56 seyrediyor. Hogwarts oynarkende aynı dereceleri aldım. Memnunum bayağı.
Ekstra ayar vb. hiç sevmediğim şeyler. Tavsiyeniz için çok teşekkürler hocam.Hayırlı olsun. Optimizasyon yaparak sıcaklıkları daha fazla düşürüp, fan sesini daha fazla azaltabilirsiniz. Nebi Akgün 9070 XT Undervolt yazarsanız, çıkacaktır.
YusufEymen
Becerikli
Ekstra ayar vb. hiç sevmediğim şeyler. Tavsiyeniz için çok teşekkürler hocam.![]()
Crash yaşadınız mı? Bende de var fakat Fortnite ve Valorant dışı oyunları henüz deneyimleyemedim.
Hiç bir sorun yaşamadım, Gigabyte modelini kullanıyorum.Crash yaşadınız mı? Bende de var fakat Fortnite ve Valorant dışı oyunları henüz deneyimleyemedim.
İlk kez bugün FC 26'da yaşadım maalesef. @YusufEymenCrash yaşadınız mı? Bende de var fakat Fortnite ve Valorant dışı oyunları henüz deneyimleyemedim.
Son düzenleme: