RTX 5080 ekran kartta güncelleme sonrası Unsupported Graphics Card hatası

TyphooN13

Çalışkan
MSI Suprim SoC RTX 5080 ekran kartına sahibim.
Yalnız bugün 581.57 ekran kartı sürücüsüne guncelledim daha sonrasında bu hatayı aldım. Nedeni nedir ekran karti arızalı anlamınamı geliyor bu hata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunda/program da oluyor?
DDU ile silip, tekrar driver kurmayı deneyin.

DDU ile driveri silip sıfırdan driverı yükleyip kurmayı deneyin. Gene olursa driver gene sorunlu demektir. DDU ile driverı silip önceki sürümü yükleyin sıkıntı çekmediğiniz sürümü yükleyin. Kişisel önerim NVIDIA App komple silin ben öyle yaptım PC rahatladı. Güncellemeleri sorun yok ise elle yüklüyorum.

Driverı NVIDIA GeForce uygulamasından 2.defa tekrar kurdum bu sefer hatayla karşılaşmadım

Bu hata ekran kartının arızalı olduğu anlamınamı geliyor?

Driverı NVIDIA GeForce uygulamasından 2.defa tekrar kurdum bu sefer hatayla karşılaşmadım.

Bu hata ekran kartının arızalı olduğu anlamınamı geliyor?

Yüklerken hatalı yüklemiştir ve NVIDIA'ın programları eskisi kadar optimize değil ondan birçok kişi 577 sürümünde kalıyor.

Yüklerken hatalı yüklemiştir ve NVIDIA'ın programları eskisi kadar optimize değil ondan birçok kişi 577 sürümünde kalıyor.

Bu hatayı Epic Games açarken de verebiliyormuş ekran kartının driverı guncellerken Epic Games'de açıktı ondan dolayi da vermiş olabalir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…