RTX 5080 fiyatına değer mi?

Hocam şimdilik 5080 almaktan vazgeçtim. Bahsettiğim 2 model arasından sizce hangisini almalıyım?

Hocam şimdilik 5080 almaktan vazgeçtim. Bahsettiğim 2 model arasından sizce hangisini almalıyım?

Vatan da Zotac 5080'i 63'e alıyorlar gece vs. indirimle. RTX 6000 serisi 2X path tracing performansı ile gelecek 2027'de. 5080 burada ikinci elde çok avantajlı 1080p performansı ile. Dikkat!

Vatan da 5080'i Zotac 63'e alıyorlar. RTX 6000 serisi 2X path tracing performansı ile gelecek 2027'de. 5080 burada ikinci elde çok avantajlı 1080p performansı ile. Dikkat!
Hocam doğrudur şu an 5080 almak için yeterli bütçem var fakat zorlanırım baya. Ondan dolayı RTX 5070 Ti tercih etmek istedim.

Hocam, arkadaş o anlamda dile getirmedi. 5080 2.elde daha fazla avantajlı olabileceği için uyardı sadece.

Hocam Türkiye'de yaşıyorsan her şey avantajlı bugün aldığın fiyatı yarın daha pahalıya alıyosun. 2 el de yükseliyor zaten.

İkisi de sıcak çalışır, şikayetler böyle. Undervolt basıp kullanırsın.

İkisi de sıcak çalışır, şikayetler böyle. Undervolt basıp kullanırsın.
Çoğu kişi INNO3D almamı önerdiği için ben de arada kaldım doğrusu.

En iyisi bunun için yeni konu açayim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu kişi INNO3D almamı önerdiği için bende arada kaldım doğrusu.

Daha ucuz diye önermişlerdir, undervolt şart bunlara. INNO al, pek farklı değiller zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
en iyi RTX 5070 Ti en kötü 5080'den daha kötüdür. Aynı performansı vermiyor. O yakın FPS i verecek soğutmaya sahip RTX 5070 Ti zaten 5089 fiyatına geliyor.

Artı şöyle bir durum var, DLSS açık oyunda 4K ultrada ben 270-290W ile muazzam performans alırken RTX 5070 Ti sınırlarını zorlayıp yine aynı performansı vermeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…