Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Fiyatların absürt olacağı aşikar. Her an her şey değişiyor memlekette. Ben olsam mevcut kartlardan birini alıp geçerdim.
Fiyatların absürt olacağı aşikar. Her an her şey değişiyor memlekette. Ben olsam mevcut kartlardan birini alıp geçerdim.
Önümüzdeki yaz almayı planlıyorum almışken de Super serisi almak isterim şahsen
O kadar ertelenmesin lütfen yaHocam gelecektir elbet ama şu an değil 2026 sonbaharına ertelendiği söylentileri var.
PC Uzmanı
Başarılı
Bakalım inşAllah daha erken çıkarÖnümüzdeki yaz almayı planlıyorum almışken de Super serisi almak isterim şahsen
O kadar ertelenmesin lütfen ya
Normalde 2026 başında çıkacaktı ancak bellek krizinden dolayı ertelenecek büyük ihtimalle. Samsung şu an HBM türü belleklere yoğunlaşmış durumda.
Bu arada bu bellek krizi yakında ekran kartı fiyatlarına da etki eder diye düşünüyorum. Bu yüzden alınabiliyorsa alınmalı bence ki ben öyle yaptım.
Bu arada bu bellek krizi yakında ekran kartı fiyatlarına da etki eder diye düşünüyorum. Bu yüzden alınabiliyorsa alınmalı bence ki ben öyle yaptım.
pojadam
Uzman
"Super" adı altında absürt fiyatlar koyacaklarını düşünüyorum. Zaten Türkiye'de yaşıyoruz, beklemeyi çok mantıklı bulmuyor doğrusu. Beklentilerinizi karşılamayabilir.RTX 5080 Super alma gibi bir düşüncem var, ama 5000 serisi ekran kartlarının Super modellerinin çıkmayacağı, çıksa da absürt fiyatlara geleceği söyleniyor. Bu konuda fazla bilgim yok; şu an son durum nedir?
"Super" adı altında absürt fiyatlar koyacaklarını düşünüyorum. Zaten Türkiye'de yaşıyoruz, beklemeyi çok mantıklı bulmuyor doğrusu. Beklentilerinizi karşılamayabilir.
Bilgisayara gelmesine daha çok var biliyorum ama ekran kartından beklentim GTA 6'da 4K Ultra ayarlarda iyi bir FPS vermesi. Şu anki ekran kartım biraz eski bu yüzden 6000 serisini beklemek de istemiyorum. GTA 6'nın nasıl bir sistem gereksinimiyle çıkacağını bilemeyiz tabii ki o yüzden eğer çok çok absürt fiyatlara çıkmazsa işi biraz daha garantiye alıp super serisi almak daha iyi olur gibi. Zaten şu anda ekran kartı almam pek mümkün değil yani her türlü bekleyeceğim. Beklemişken de dediğim gibi çok çok absürt fiyatlı olmazsa super serisini almak daha iyi olur.
Bilgisayara gelmesine daha çok var biliyorum ama ekran kartından beklentim GTA 6'da 4K Ultra ayarlarda iyi bir FPS vermesi. Şu anki ekran kartım biraz eski bu yüzden 6000 serisini beklemek de istemiyorum. GTA 6'nın nasıl bir sistem gereksinimiyle çıkacağını bilemeyiz tabii ki o yüzden eğer çok çok absürt fiyatlara çıkmazsa işi biraz daha garantiye alıp super serisi almak daha iyi olur gibi. Zaten şu anda ekran kartı almam pek mümkün değil yani her türlü bekleyeceğim. Beklemişken de dediğim gibi çok çok absürt fiyatlı olmazsa super serisini almak daha iyi olur.
RTX 5080 Super'in 100K civarlarından aşağı olacağını zannetmiyorum.
Bugünün parasıyla mı hocamRTX 5080 Super'in 100K civarlarından aşağı olacağını zannetmiyorum.