Merhaba, RTX 4080 ekran kartımı coil whine ve fan sesinden rahatsız olduğum için değiştirmek istiyorum, yerine 5080 takacağım. Fiyatı pahalı olmayan sessiz ve ısınma sorunu olmayan(özellikle sessiz) bir siyah renkli 5080 önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 3 Kasım 2024
Ciddi seviyede fark oluyor aslında.Bence en ucuz hangisiyse o. Ciddi bir problemi olmadığı sürece öyle düşünüyorum.
Merhaba, RTX 4080 ekran kartımı coil whine ve fan sesinden rahatsız olduğum için değiştirmek istiyorum, yerine 5080 takacağım. Fiyatı pahalı olmayan sessiz ve ısınma sorunu olmayan(özellikle sessiz) bir siyah renkli 5080 önerebilir misiniz?
Galax al.
Hemen sipariş vermeyin akşamları Vatan’da %15 indirimler oluyor, geçen hafta 41k’ya adamlar 5070 Ti satmıştı. Akşam bir bakın derim.
En fazla 15-20 FPS için 5070 Ti yerine almak çok saçma geliyor bana. VRAM yüksek olsa o paraları hak ederdi.
Ekran kartının TPM güç çekme değeri yükseltikce coil whine yapma oranıda normal olarak yükselecek, biraz şans işi. Yük altında mecbur biraz fan sesi duyucaksın, cw sorunu yaşamazsan şayet yeni kart eskiye nazaran senin için daha sessiz ve huzurlu olur.
Kas gücü denen bir şey var hocam. 5070 Ti'ın ömrü biterken 5080 en az 1-1.5 sene daha götürür.En fazla 15-20 FPS için 5070 Ti yerine almak çok saçma geliyor bana. VRAM yüksek olsa o paraları hak ederdi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-