RTX 5090 ve 9800X3D sizce ne zaman piyasaya çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 627
  • Etiketler Etiketler
    rtx sizce

Krmm

Üstün
Arkadaşlar parayı falan her şeyi ayarladım. Bir tek alması kaldı. Sizce bu muhteşem ikili ne zaman piyasaya düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar parayı falan her şeyi ayarladım. Bir tek alması kaldı. Sizce bu muhteşem ikili ne zaman piyasaya düşer?

2025 Ocakta çıkar. 2025 Ocaktan önce bekleme şu zamana kadar NVIDIA 5000 serisinin lansmanının haberini verirdi. Vermediğine göre 2025 yılına kaldı.

200bin TL hazır diyorsun yani. Hadi bakalım.

200bin TL hazır diyorsun yani. Hadi bakalım.
Hocam ben 120 bin falan olur diye düşünüyorum ekran kartını. İşlemci de 30 olsa 150'ye kapatırım gibi. Bu senaryoda alabilirim sıkıntı yok da ekran kartı minimum 150'den çıkarsa alternatif düşünecem artık.

Hallettim ve bana kalırsa en az 2 yıla hazır olur bence. Ama RTX5090 düşünemiyorum ne kadar büyük olacağını.
Anlamadım hocam ne diyorsunuz ?

Tam olarak bütçen 50k ise o 50K'ya monitör ekipman hangi birini nasıl sıkıştırmayı düşünüyorun? Bana kalırsa 5080, 5080 Ti modeli olursa onu al yoluna öyle devam et. Ekran kartını işlemciyi son model alıyorsan, anakartıda son model yapacaksın ki sistem hakkını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…