RTX 5090'ın fiyatı ne zaman düşer?

Stok sıkıntısı çözülmeden fiyat düşmez. Ofisteki render farma 20 adet 5090 almak istedik, tedarikçi ne doğru düzgün fiyat verebildi ne de siparişin ne zaman teslim edileceğine dair bilgi verebildi.

Herkese selam şu anda Amazon'da 1 adet var 5600 euro civarında bu kartlar ne zaman NVIDIA'nın çıkış fiyatlarına yaklaşır bilgisi olan var mı? En azından 3000 euro bandına.

4000 serisini daha yeni almıştım ve böyle bir şey yaşamak bende NVIDIA'ya güvenimi sarstı, 5000 serisini almayı pek düşünmüyorum, ileride belki 6000-7000 serisine doğru değiştirebilirim, 120bin bence 4000 serisine göre uygun bile kalıyori ne kadar kazıklandığımızı şimdi fark ettim.

AMD 7000 serisi, 800-900 dolarlara satılan 7900XTX'in bazı bölgelerde NVIDIA'nın hayal kırıklığı yüzünden 1300-1400 dolarlara kadar stoku tüketildi.

Bende 7900XTX kullanıcısıyım kartım bozulduğu için garantiden yenisi gelecek. 2 haftadır onu bekliyorum, bu süreçte internetten fiyatlarını takip ediyordum, stoklar neden bu kadar hızlı tükeniyor diye kendi kendime soruyordum, 2 haftalık süreçte Türkiye'deki sitelerin neredeyse hiçbirinde stok kalmadı ve dediğin gibi de fiyatlar sürekli yükseliyordu.

Açıkçası bende ıdare etmek amaclı 4070 almayı planlıyorum 700 euro cıvarında burada 2 3 ay sonra fıyat 3000 euro olursa sayet gecmeyı planlıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…