Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Devasa soğutma bloku ile geliyor normalde 65 gibi görüyor testlerdeki kartlar ama oda sıcaklığı kasa da değişkenlik gösterebilir.
Tamamdır ben yüklemem o biosu daha serin çalışsınSenin kart 600 W değil diye biliyorum, 575 W limit koymuş kurnaz @MSI Türkiye . Bu limiti aşmak için Suprim 5090 BIOS yüklemen lazım. @PC Uzmanı
V/F Curve çek, stokta kullanma Ventus'u. Basit bir işlem.
Merhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
Merhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
Sıcaklık olarak çok sikayet var. Farklı kartlar bakman daha iyi olur.
Daha önce açtığınız konuda arkadaşlar belirtmiş. Tekrar açma ihtiyacı duymuşsunuz ama bu arkadaş cevabı vermiş.
Ben bütün 5090lar için soruyorum şu andaMerhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?
Sıcaklık olarak çok sikayet var. Farklı kartlar bakman daha iyi olur.
Daha önce açtığınız konuda arkadaşlar belirtmiş. Tekrar açma ihtiyacı duymuşsunuz ama bu arkadaş cevabı vermiş.