HDDKullanıyorum 56

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Cyberpunk 2077 oynamaya başladım, başlamadan önce oyunu oynamış birçok kişiden yorumlarını dinledim. Neredeyse hepsi ışın izlemeyi çok övüyorlardı, sanırım biraz fazla beklentiye soktu beni bu durum şu an oyunun ortalarındayım. Oyunu oynamaya ışın izleme açık bir şekilde başladım ve bu zamana kadar da hep öyle oynadım. Fakat şimdi ayarları kurcalayıp baktığımda, ışın izlemeyi kapattığımda yerde ve araçlarda oluşan aydınlatmalar dışında pek bir esprisi olmadığı gördüm. Beni vay be dedirtecek bir değişim olmadı, fakat sizin de ışın izleme hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

Cyberpunk 2077 oynamaya başladım, başlamadan önce oyunu oynamış birçok kişiden yorumlarını dinledim. Neredeyse hepsi ışın izlemeyi çok övüyorlardı, sanırım biraz fazla beklentiye soktu beni bu durum şu an oyunun ortalarındayım. Oyunu oynamaya ışın izleme açık bir şekilde başladım ve bu zamana kadar da hep öyle oynadım. Fakat şimdi ayarları kurcalayıp baktığımda, ışın izlemeyi kapattığımda yerde ve araçlarda oluşan aydınlatmalar dışında pek bir esprisi olmadığı gördüm. Beni vay be dedirtecek bir değişim olmadı, fakat sizin de ışın izleme hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

Abartılmasının yanı sıra tüm dünya düzeni, yüksek ücrete satın al ve olabildiğince hızlı bozulma düzenine girmiş durumda. Çeşitli forum kullanıcıları yeni NVIDIA'nın gidişatından hiç memnun değil. Özellikle yüksek al hemen bozulsun ve kalite düşüklüğüne, dediğim üç madde zaten bir ürün firmasının ana temelini ve kendisini oluşturur.

Bazı Reddit kullanıcıları RTX 5080'in PhysX etkinleştirilmeden 980 Ti'la aynı düşük performansı göstermiş:

Alakası yok, siz oyunu oynarken bunu hissetmiyorsunuz bile bu teknoloji ile. Şöyle düşünün, kargyraa denilen vokal tekniği, orta asyalıların müzik kültürü olan bu teknikte siz bu sesi çıkartabilmek için sahte ses üretmeniz gerekiyor, buyüzdende sesinizi titreştiriyorsunuz. Fakat yine de sesiniz çatallaşıyor mu? Evet o müziği o şarkıyı yapabiliyor musunuz? Evet. Yani kısacası arkadaş boş yapmış. Ben 50FPS aldığım oyunda neden teknoloji kullanarak 120FPS yapmayayım ki ?

Bana göre direkt NVIDIA abartılıyor. Sırf NVIDIA diye AM5 sistem varken AM4 sistemi seçen tuhaf kişiler var.
@Zeitnot sizin yorumunuzu da merak ettim hocam :D

Abartılmasının yanı sıra tüm dünya düzeni, yüksek ücrete satın al ve olabildiğince hızlı bozulma düzenine girmiş durumda. Çeşitli forum kullanıcıları yeni NVIDIA'nın gidişatından hiç memnun değil. Özellikle yüksek al hemen bozulsun ve kalite düşüklüğüne, dediğim üç madde zaten bir ürün firmasının ana temelini ve kendisini oluşturur.

Bazı Reddit kullanıcıları RTX 5080'in PhysX etkinleştirilmeden 980 Ti'la aynı düşük performansı göstermiş:

5080 gibi bir kartı 4. nesil i5 ile kullanırsan o performansı garipsemem ama.:)