Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Cihazınız Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor ise (yeni bir işlemci ve dahili TPM 2.0 modülü) herhangi bir işaret yapmanıza gerek yok. GPT olarak seçim yapmışsınız BIOS üzerinden UEFI'nin açık olduğundan eminseniz bu şekilde başlatabilirsiniz.
Önerim olarak da yerel bir hesap kullanabilirsiniz. Microsoft hesabına bağımlı olmak bazen iyi olmuyor sürekli şifre istiyor.
Önerim olarak da yerel bir hesap kullanabilirsiniz. Microsoft hesabına bağımlı olmak bazen iyi olmuyor sürekli şifre istiyor.
Darth AMD
Başarılı
Cihazınız Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor ise (yeni bir işlemci ve dahili TPM 2.0 modülü) herhangi bir işaret yapmanıza gerek yok. GPT olarak seçim yapmışsınız BIOS üzerinden UEFI'nin açık olduğundan eminseniz bu şekilde başlatabilirsiniz.
creazy
Başarılı
Formattan sonra mı giriş yapmak daha mantıklı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Darth AMD
Başarılı
Evet yani Microsoft Store'a girmeniz gerektiği zaman falan çevrimiçi Microsoft hesabı girmek daha iyi oluyor. Çünkü aksi takdirde Masaüstü klasörünü OneDrive'in içine kaydırıyor, cihaza giriş yapmak için bir şifre oluşturmak gerekiyor.
Yerel kullanıcı hesabı oluştur tikini işaretleyip isminizi veya cihaz markası ile kullanıcı hesabı oluşturursanız sizin için avantajlı olucaktır hocam.
creazy
Başarılı
Anladım, hocam teşekkür ederim. OneDrive gerekli mi bilgisiyarda? Kaldırılmalı mı?Evet yani Microsoft Store'a girmeniz gerektiği zaman falan çevrim içi Microsoft hesabı girmek daha iyi oluyor. Çünkü aksi takdirde Masaüstü klasörünü OneDrive'in içine kaydırıyor, cihaza giriş yapmak için bir şifre oluşturmak gerekiyor.
Yerel kullanıcı hesabı oluştur tikini işaretleyip isminizi veya cihaz markası ile kullanıcı hesabı oluşturursanız sizin için avantajlı olucaktır hocam.
Evet yani Microsoft Store'a girmeniz gerektiği zaman falan çevrim içi Microsoft hesabı girmek daha iyi oluyor. Çünkü aksi takdirde masaüstü klasörünü OneDrive'in içine kaydırıyor, cihaza giriş yapmak için bir şifre oluşturmak gerekiyor.
Yerel kullanıcı hesabı oluştur tikini işaretleyip isminizi veya cihaz markası ile kullanıcı hesabı oluşturursanız sizin için avantajlı olacaktır hocam.
Böyle, iyi mi hocam?
Darth AMD
Başarılı
İnan bana düşük sistemler için bir kabus. Gerekmediği sürece (başka bir laptopa geçerken falan) yani yedekleme gerektiğinde kullanırsınız. Silmelik bir durum yok başlangıçtan kapatabilirsiniz. Sadece çevrim içi hesap ile giriş yapınca otomatik olarak masaüstünü OneDrive klasöründe açıyor.Anladım, hocam teşekkür ederim. OneDrive gerekli mi bilgisiyarda? Kaldırılmalı mı?
creazy
Başarılı
İnan bana düşük sistemler için bir kabus. Gerekmediği sürece (başka bir laptopa geçerken falan) yani yedekleme gerektiğinde kullanırsınız. Silmelik bir durum yok başlangıçtan kapatabilirsiniz. Sadece çevrim içi hesap ile giriş yapınca otomatik olarak masaüstünü OneDrive klasöründe açıyor.
Anladım, haklısınız. Benim sistem böyle. Sorun yaratır mı?
Darth AMD
Başarılı
Oraya bir kullanıcı adı gir tamamdır
Bölgesel seçenekleri de işaretleyebilirsin.
creazy
Başarılı
O nedir, hocam?
Darth AMD
Başarılı
Mis gibi sorun yaratmaz.
Orada var hocam, seçenekler de.