Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 11 Ağustos 2024 #1 Merhaba, USB'ye Rufus'la Windows 11 yükledim. İşim bittikten sonra o USB'yi kullanılabilir hale getirebilir miyim? Ve nasıl getirebilirim?
Merhaba, USB'ye Rufus'la Windows 11 yükledim. İşim bittikten sonra o USB'yi kullanılabilir hale getirebilir miyim? Ve nasıl getirebilirim?
Çözüm Recep Baltaş 11 Ağustos 2024 Rufus USB'yi kilitlemiyor ki özel bir kullanılabilir yapma yöntemi olsun. Normal bir şekilde içine dosya kopyalayıp silebilirsiniz.
Rufus USB'yi kilitlemiyor ki özel bir kullanılabilir yapma yöntemi olsun. Normal bir şekilde içine dosya kopyalayıp silebilirsiniz.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 11 Ağustos 2024 #2 Rufus USB'yi kilitlemiyor ki özel bir kullanılabilir yapma yöntemi olsun. Normal bir şekilde içine dosya kopyalayıp silebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Rufus USB'yi kilitlemiyor ki özel bir kullanılabilir yapma yöntemi olsun. Normal bir şekilde içine dosya kopyalayıp silebilirsiniz.
KS KS Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 11 Ağustos 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Rufus USB'yi kilitlemiyor ki özel bir kullanılabilir yapma yöntemi olsun. Normal bir şekilde içine dosya kopyalayıp silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bilmiyordum. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Rufus USB'yi kilitlemiyor ki özel bir kullanılabilir yapma yöntemi olsun. Normal bir şekilde içine dosya kopyalayıp silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bilmiyordum.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 851 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 512 Yer adana 11 Ağustos 2024 #4 Kayraa dedi: Merhaba, USB'ye Rufus'la Windows 11 yükledim. İşim bittikten sonra o USB'yi kullanılabilir hale getirebilir miyim? Ve nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de kullanmaya devam edebilirsiniz. İSO dosyalarınızda bozulmaya gitmez yani. Artı 0 Eksi
Kayraa dedi: Merhaba, USB'ye Rufus'la Windows 11 yükledim. İşim bittikten sonra o USB'yi kullanılabilir hale getirebilir miyim? Ve nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de kullanmaya devam edebilirsiniz. İSO dosyalarınızda bozulmaya gitmez yani.