Göz ardı edin. Rufus yazdırmaya başlamış zaten. USB sorunsuz çalışıyordur.

Tekrar söylüyorum:

Biri standart şekilde "Boot" ediyor. Diğeri ise Rufus tarafından yerleştirilen ve uyumluluk sağlayan minik bölüm. Şu Windows Explorer ile açmaya çalıştığı. USB'yi bu şekilde kullanabilirsiniz.
Her şeye okeyim hocam ama bu hata Recep ağabeyim yazdırırken neden çıkmıyor ya da başkaları? Benim takıldığım şey bu zaten. Bu hata bende mi çıktı ona anlam veremedim :D

Her şeye okeyim hocam ama bu hata Recep ağabeyim yazdırırken neden çıkmıyor ya da başkaları? Benim takıldığım şey bu zaten. Bu hata bende mi çıktı ona anlam veremedim :D
Donanım veya Rufus sürüm farkları. Bu dediğiniz şeyleri ben çoğu zaman görüyor ve normal karşılıyorum.

Hocam denedim o hata yine çıkıyor Rufus ile yazdırırken. Ayrıca Rufus'u resmi sitesinden indirdim son sürüm bir de. Şu an o hata ekranında OK dedim yazdırma işlemi bitti ama o hata ne ona takıldım.

Önemsiz bir şey Rufus tek disk halinde ister senin disk bölünmüş halde gelince hata veriyor formatta sorun yoksa kullanabilirsin.

"Location is not available" hatası yüzünden NBRT ISO dosyası hazırlayamıyorum.

Ventoy ile de denedim ancak boot etmiyor.

@Recep Baltaş

Windows ISO dosyalarında da bu hatayı yapmakta corsair ile alıyorum mu bu hatayı acaba bilemiyorum farklı bir usb bellek de yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı nerede aldığını söylersen daha iyi fikir verebiliriz.
Rufus ile yazdırmanın tam olarak ilk aşamasında alıyorum, Recep abi. Ben de sevinmiştim Corsair USB bellek aldım diye. Corsair resmî sitesinden aldım. Bu USB bellek başıma baya bela oldu ya. Ayrıca 15 kez format atarak USB belleğin hafızasına da zarar vereceğim. Çok format atmak da iyi bir şey değil diye biliyorum. Güvenlikten mi kaynaklı, onu da bilmiyorum. Bu da böylece kaldı zaten. Bağlanabilirseniz bağlanıp isterseniz siz de deneyin ama artık kafayı yemek üzereyim.

1771770605690.webp

Bir türlü çözemiyorum Recep abi, nereden kaynaklı onu da bilmiyorum. USB belleği de aldığım yeni zaten ondan olacağını da sanmıyorum.

Anydesk ID: 1 258 203 502

Son düzenleyen: Moderatör: