Makaleler
1
Corsair Voyager USB 3.0 USB belleği satın aldım. Corsair.com resmi sitesinden aldım hatta direkt. Fakat USB belleğe Rufus ile Windows 11 ISO dosyası yazdırmaya çalıştığımda aldığım hata bu.

1771513366499.webp

@Recep Baltaş

@Hasan Merkit

Rufus ile yazdırdığım anda arkaplanda bu pencere direkt kendi kendine açılıyor yazma esnasının ilk aşamasında.

Son düzenleme:
Muhtemelen küçük "Boot" kısmı için reserve edilmiş bölümü açmayı deniyor ve bu manzaraya yol açıyor. Eğer Rufus yazdırma işlemini başarıyla tamamlıyorsa görmezden gelebilirsiniz.

Muhtemelen küçük "Boot" kısmı için reserve edilmiş bölümü açmayı deniyor ve bu manzaraya yol açıyor. Eğer Rufus yazdırma işlemini başarıyla tamamlıyorsa görmezden gelebilirsiniz.
2 tane USB bellek gibi bir bölüm oluşuyor muhtemelen onu diyorsunuz öyle mi? UEFI olan tek ayrılmış bir USB belleği açmaya çalışıyor o da açılmadığı için hata meydana geliyor öyle mi? USB belleği Corsair resmi sitesinden aldım. Corsair Voyager USB 3.0 Blue olan USB bellek yeni zaten.

2 tane USB bellek gibi bir bölüm oluşuyor muhtemelen onu diyorsunuz öyle mi? UEFI olan tek ayrılmış bir USB belleği açmaya çalışıyor o da açılmadığı için hata meydana geliyor öyle mi? USB belleği Corsair resmi sitesinden aldım. Corsair Voyager USB 3.0 Blue olan USB bellek yeni zaten.
Yazdırma işlemi bittikten sonra yönetici bir CMD açın. "diskpart" ardından "list disk" yazın. USB belleğin kaçıncı olduğunu bulun ve "sel disk [disk numarası]" yazın. Ardından "list partition" yazın ve ekran görüntüsü yükleyin. Netlik kazanır.

Yazdırma işlemi bittikten sonra yönetici bir CMD açın. "diskpart" ardından "list disk" yazın. USB belleğin kaçıncı olduğunu bulun ve "sel disk [disk numarası]" yazın. Ardından "list partition" yazın ve ekran görüntüsü yükleyin. Netlik kazanır.
2 defa format attım USB belleğe şu an bu dediğinizi Rufus yazdırma işlemine başlamadan yapayım mı?

Denedim hocam sorunsuz adımları atlıyor. Hiçbir sorun yaşamıyorum adımlarda. Şimdi Rufus ile deneyeyim mi yazdırma işlemini ?

Hocam hata yine meydana geldi resimdeki gibi bir hata önce paylaştığım resimde OK dedim şu an yazma işlemi başlıyor ama o hata sinirimi bozdu umarım boot esnasında sorun yaşatmaz. Ama işin garibi şu ki, garip şeyler Beni buluyor. Recep ağabeyim yazdırdığında hata almıyordu mesela.

1771519470085.webp
1771519454701.webp

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın bunu yazınız.

diskpart
lisk disk
select disk numarasını seçiniz diskiniz
clean
create partition primary
format fs=ntfs quick

Bunu yazdıktan sonra bu siteden en son sürümü indirin Rufus

Hocam denedim o hata yine çıkıyor Rufus ile yazdırırken. Ayrıca Rufus'u resmi sitesinden indirdim son sürüm bir de. Şu an o hata ekranında OK dedim yazdırma işlemi bitti ama o hata ne ona takıldım.

Ayrıca boot ekranında 2 defa gözükyor USB bellek bunlar ne anlamadım. İlkin seçtiğimde normal görünüyor ama ikincide çok büyük ekran kartı driverı yüklenmemiş kurulum ekranı gibi ekran karşılıyor.

20260219_205639.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denedim o hata yine çıkıyor Rufus ile yazdırırken ayrıca Rufus'u resmi sitesinden indirdim son sürüm bir de. Şu an o hata ekranında OK dedim yazdırma işlemi bitti ama o hata ne ona takıldım.
Göz ardı edin. Rufus yazdırmaya başlamış zaten. USB sorunsuz çalışıyordur.

Tekrar söylüyorum:
Muhtemelen küçük "Boot" kısmı için reserve edilmiş bölümü açmayı deniyor ve bu manzaraya yol açıyor.

Ayrıca boot ekranında 2 defa gözükyor usb bellek bunlar ne anlamadım. İlkin seçtiğimde normal görünüyor ama ikincide çok büyük ekran kartı driverı yüklenmemiş kurulum ekranı gibi ekran karşılıyor.

Eki Görüntüle 228320
Biri standart şekilde "Boot" ediyor. Diğeri ise Rufus tarafından yerleştirilen ve uyumluluk sağlayan minik bölüm. Şu Windows Explorer ile açmaya çalıştığı. USB'yi bu şekilde kullanabilirsiniz.