burtgummer

Üyecik
Rufus ile ISO dosyasını iki farklı cihazda yazdırdım, ancak aynı hatayı almaya devam ediyorum. İki gündür araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım. Hocalarım, lütfen yardımcı olun.
Ayrıca, VMD ayarını anakartımda bulamıyorum. Bunu ekstra yüklemem mi gerekiyor? Sistemim tamamen AMD tabanlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile ISO dosyasını iki farklı cihazda yazdırdım, ancak aynı hatayı almaya devam ediyorum. İki gündür araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım. Hocalarım, lütfen yardımcı olun.
Ayrıca, VMD ayarını anakartımda bulamıyorum. Bunu ekstra yüklemem mi gerekiyor? Sistemim tamamen AMD tabanlı.
Tam modelini yazar mısınız? Dizüstü mü yoksa sistem mi ?

Merhaba, bu tarz konular açarken mutlaka aldığınız hata mesajını da paylaşmanız gerekmektedir. Hata alabileceğiniz onlarda (hatta belki yüzlerce) konu var. Lütfen biraz daha bilgi paylaşın. Ben zamanım daraldığından yardımcı olamayacak olsam bile belki başkasının size yardım edebilmesini sağlarsınız.

Ayrıca bilgisayarınızın modelini (toplama ise anakart modelini) paylaşmayı ihmal etmeyin.

BIOS larda bazı ayarlar gizli oluyor. Normal bir şekilde göremezsiniz.
Örneğin Acer Nitro 5 ve 16 model laptopların VMD ayarını görmek ve değiştirmek için main sekmesinde iken CTRL + S'ye basmalısınız.
Diğer BIOS'larda bu tuşlar farklıdır. Anakarta göre araştırılması gerekir.

Bir diğer etken.
Bazı BIOS'larda ise BIOS'a şifre koymadan gelişmiş ayarlara ulaşamaz veya değiştiremezsiniz. UYARI: BIOS şifresi koyacak olursanız 1234 gibi bir şey yapın. Unutulması ciddi problemdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS larda bazı ayarlar gizli oluyor. Normal bir şekilde göremezsiniz.
Örneğin Acer Nitro 5 ve 16 model laptopların VMD ayarını görmek ve değiştirmek için main sekmesinde iken CTRL + s e basmalısınız.
Diğer BIOS larda bu tuşlar farklıdır. Anakarta göre araştırılması gerekir.

Bir diğer etken.
Bazı BIOS larda ise BIOS'a şifre koymadan gelişmiş ayarlara ulaşamaz veya değiştiremezsiniz. uyarı: BIOS şifresi koyacak olursanız 1234 gibi bir şey yapın. Unutulması ciddi problemdir.

Haklısın kardeş MSI ki de zor mortal kombat kombosu gibi tek el kullandığım için basamıyorum.bunlar daha basit olmalı keşke iki tuş olsa