Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım.
Tuhoiisa
Üstün
ISO dosyaniz flash bellegin icinde degil, değil mi?
Dextep
Becerikli
ISO dosyaniz flash bellegin icinde degil değil mi?
Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım, bir de flash belleğin içinde boyutu normal gözüküyor silerken boyutu 0 olarak gözüküyor.
Tuhoiisa
Üstün
Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım.
Dextep
Becerikli
Rufus'un amacı zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.
Harici diskimde işlemleri yapıp flash belleğe aktarsam olur mu yani?
Tuhoiisa
Üstün
ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi.Harici diskimde işlemleri yapıp flash belleğe aktarsam olur mu yani?
Dextep
Becerikli
ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi.
Tamamdır, teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Batuşş
Uzman
ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi.
Hocam gerçekten flash bellek ISO konularında yeteneklisiniz gibi. İlk defa öğrendim ben de, fotoğrafını da aldım ileride belki lazım olur diye.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhoiisa
Üstün
Estagfurullah hocam. Rufus islemi baslatmadan once sectiginiz disk uzerindeki butun bolumleri siler. ISO dosyasini icine atarsaniz haliyle o da silenecegi icin onceden uyariyor.Hocam gerçekten flash bellek ISO konularında yeteneklisiniz gibi. İlk defa öğrendim ben de, fotoğrafını da aldım ileride belki lazım olur diye.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-