Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım.
ISO dosyaniz flash bellegin icinde degil değil mi?
Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım.
Rufus'un amacı zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.
ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi.Harici diskimde işlemleri yapıp flash belleğe aktarsam olur mu yani?
ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi.
ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi.
Estagfurullah hocam. Rufus islemi baslatmadan once sectiginiz disk uzerindeki butun bolumleri siler. ISO dosyasini icine atarsaniz haliyle o da silenecegi icin onceden uyariyor.Hocam gerçekten flash bellek ISO konularında yeteneklisiniz gibi. İlk defa öğrendim ben de, fotoğrafını da aldım ileride belki lazım olur diye.