Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
Outlook ile giriş yapmak istemiyorum sadece yerel hesap açmak istiyorum.
Kurulum ekranında ülke ve dili seçtikten sonra klavye düzenindeyken Shift + F10 basıp terminali açıktan sonra

Kod:
start ms-chx:localonly

Komutunu girerseniz outlook ile açmak zorunda kalmazsınız. Bilgisayar kapanır açılır ve yerel hesap oluşturma ekranına yönlendirir sizi direkt.

Kurulum ekranında ülke ve dili seçtikten sonra klavye düzenindeyken Shift + F10 basıp terminali açıktan sonra.

Kod:
start ms-chx:localonly

Komutunu girerseniz Outlook ile açmak zorunda kalmazsınız. Bilgisayar kapanır açılır ve yerel hesap oluşturma ekranına yönlendirir sizi direkt.

Yerel hesap açma kısmını da kurulum ekranından yapabiliyorsunuz, göreceksiniz zaten o kısma geldiğinizde.

Rufus ile bazı ayarları kapatmak istiyordum. Örneğin veri toplama gibi. OEM anahtarım var. Fakat ben Outlook ile giriş yaptığımda OEM olarak gösteriyor. Yerel hesap olarak girdiğimde Retail olarak gösteriyor. O kısmı anlayamadım.

"Rufus kurulumu"ndan kastınız nedir? Rufus, ISO dosyasını yazdırmaya yaramıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?

Yazdırdığınız Windows'u kurarken veri toplama gibi ayarları kapatabiliyorsunuz.
Tamam bende rahat kurulum yapmak için Rufus üzerinden kurulum yapmak istiyorum. Otomatik yerel hesap açıp direkt Windows'a geçiş yapmak için. Bazı adımlardan kurtulmak için.