Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 23 Ocak 2026 #1 Bu hatanın sebebi ne olabilir?
Çözüm Tuhoiisa 23 Ocak 2026 Dextep dedi: Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım. Genişletmek için tıkla... Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.
Dextep dedi: Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım. Genişletmek için tıkla... Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 23 Ocak 2026 #2 Dextep dedi: Bu hatanın sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 220541 Genişletmek için tıkla... ISO dosyaniz flash bellegin icinde degil, değil mi? Artı 0 Eksi
Dextep dedi: Bu hatanın sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 220541 Genişletmek için tıkla... ISO dosyaniz flash bellegin icinde degil, değil mi?
KS KS Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 23 Ocak 2026 #3 Tuhoiisa dedi: ISO dosyaniz flash bellegin icinde degil değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım, bir de flash belleğin içinde boyutu normal gözüküyor silerken boyutu 0 olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: ISO dosyaniz flash bellegin icinde degil değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım, bir de flash belleğin içinde boyutu normal gözüküyor silerken boyutu 0 olarak gözüküyor.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 23 Ocak 2026 #4 Dextep dedi: Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım. Genişletmek için tıkla... Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur. Artı 0 Eksi Çözüm
Dextep dedi: Evet ama ben harici diskimden flash belleğe kopyaladım. Genişletmek için tıkla... Rufus'un amaci zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur.
KS KS Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 23 Ocak 2026 #5 Tuhoiisa dedi: Rufus'un amacı zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur. Genişletmek için tıkla... Harici diskimde işlemleri yapıp flash belleğe aktarsam olur mu yani? Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Rufus'un amacı zaten ISO dosyasini ayiklayip sectiginiz cihaza kopyalamak. ISO dosyanizi baska bir diske alirsaniz sorun cozulur. Genişletmek için tıkla... Harici diskimde işlemleri yapıp flash belleğe aktarsam olur mu yani?
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 23 Ocak 2026 #6 Dextep dedi: Harici diskimde işlemleri yapıp flash belleğe aktarsam olur mu yani? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi. Artı 0 Eksi
Dextep dedi: Harici diskimde işlemleri yapıp flash belleğe aktarsam olur mu yani? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi.
KS KS Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 23 Ocak 2026 #7 Tuhoiisa dedi: ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2026 Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 337 Beğeniler 139 Yer Linus Torvalds'ın Evi 23 Ocak 2026 #8 Tuhoiisa dedi: ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten flash bellek ISO konularında yeteneklisiniz gibi. İlk defa öğrendim ben de, fotoğrafını da aldım ileride belki lazım olur diye. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2026 Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: ISO dosyasini masaustune veya harici diskinize aktarip tekrar denerseniz olur. Hatanin sebebi ISO dosyasinin flash bellekte olmasi. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten flash bellek ISO konularında yeteneklisiniz gibi. İlk defa öğrendim ben de, fotoğrafını da aldım ileride belki lazım olur diye.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 23 Ocak 2026 #9 Batuşş dedi: Hocam gerçekten flash bellek ISO konularında yeteneklisiniz gibi. İlk defa öğrendim ben de, fotoğrafını da aldım ileride belki lazım olur diye. Genişletmek için tıkla... Estagfurullah hocam. Rufus islemi baslatmadan once sectiginiz disk uzerindeki butun bolumleri siler. ISO dosyasini icine atarsaniz haliyle o da silenecegi icin onceden uyariyor. Artı 0 Eksi
Batuşş dedi: Hocam gerçekten flash bellek ISO konularında yeteneklisiniz gibi. İlk defa öğrendim ben de, fotoğrafını da aldım ileride belki lazım olur diye. Genişletmek için tıkla... Estagfurullah hocam. Rufus islemi baslatmadan once sectiginiz disk uzerindeki butun bolumleri siler. ISO dosyasini icine atarsaniz haliyle o da silenecegi icin onceden uyariyor.