Rufus ile ISO dosyası yazdırırken Microsoft hesabı istenmemesini seçerek yazdırdım ama yine oturum açma ekranı geliyor.
Neden oldugunu bilmiyorum fakat mail yerine [email protected] yazabilirsin.Rufus ile ISO dosyası yazdırırken Microsoft hesabı istenmemesini seçerek yazdırdım ama yine oturum açma ekranı geliyor.
Bu artık işe yaramıyor.Ben anlık Ethernet kablosunu çekiyorum. Geri seçeneğine basıp tekrardan seçince direkt yerel hesap seçeneğiyle yoluma devam ediyorum.
Çözüm sağlamadı. PC restart attıktan sonra işlemleri baştan yaptırdı ve tekrar internete bağlanma ekranı geldi.İnternete bağlanma ekranında Shift+F10 tuşlarına basın CMD açılacak. OOBE\BYPASSNRO şu komutu yazıp entera basın. PC restart attıktan sonra internet bağlantım yok seçeneği gelecek. Sonrasında yerel hesapla kurulum yapabilirsiniz.
E-mail kısmına [email protected] yazın. Şifreyi sallayın, sonra yerel hesap ile giriş yapabilirsiniz. (Size zaten soruyor yerel hesabı kullanmanız gerekiyor diye. )
Çözüm sağlamadı. PC restart attıktan sonra işlemleri baştan yaptırdı ve tekrar internete bağlanma ekranı geldi.
CMD ekranındaki kodu girdikten sonra restart atılırken ethernet kablosunu çektim oldu.Ben anlık Ethernet kablosunu çekiyorum. Geri seçeneğine basıp tekrardan seçince direkt yerel hesap seçeneğiyle yoluma devam ediyorum.