Ruhi Çenet 3. Kez Kanalını Çaldırdı

SpaceX filan paylaşılmış kesin yapan yabancı bir Hacker'in virüsü.

Hocam dediğiniz dogrulandı dediğiniz doğruymuş 1. yazdığınız doğru çıktı mail ile çaldırmış gözüküyor İbrahim haskoloğlu açıkladı nasıl çaldırdını mail yolu ile çaldırmış.

Alakası yok. Anakart içine bulaşmış virüs direkt. Sıfırlasa bile geçmez. Flash veya sistem değişmesi lazım ama bilmiyor büyük ihtimal.

Mail yolu ile bulaşırmış bir virüsten şüpheleniliyor hocam. Fakat dediğinizde olabilir bir ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alakası yok. Anakart içine bulaşmış virüs direkt. Sıfırlasa bile geçmez. Flash veya sistem değişmesi lazım ama bilmiyor büyük ihtimal.
Anakarta geçmesi zor, attıkları mailden de öyle bir virüs yapacaklarını sanmıyorum uğraşmazlar o kadar. Reklama bile uğraşmamışlar.

Bu gayet iyi adam lakin ruhi bunu bilmez miydi? Ben zannetmiyorum artık bunun yanlışlıkla olduğunu.
Katılıyorum hocam kendisi araştırmacı araştırmada en derine inen bilgili bir insan nasıl çaldırıyor aklım almıyor esrarengiz belgeseller filan çeken insanın böyle olay yaşaması tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…