losxy0
Yetkin
Anlaşma falan yapıyordur ciddi olamaz bu
SpaceX filan paylaşılmış kesin yapan yabancı bir Hacker'in virüsü.
Hocam dediğiniz dogrulandı dediğiniz doğruymuş 1. yazdığınız doğru çıktı mail ile çaldırmış gözüküyor İbrahim haskoloğlu açıkladı nasıl çaldırdını mail yolu ile çaldırmış.Öyle YouTube'un veri tabanından falan birinin hesabını almak yıllar önce bile zor bir şeydi şu an zaten imkansız, ek olarak ben mail yolu dışında başka bir şeyle çaldıracağını sanmam yani sanmak istemem çünkü bunun önlemini almıştır, ne kadar sağlam bir virüs olursa olsun, ilk çalışında hemen cihazını değiştirmeliydi önlem olarak.
Alakası yok. Anakart içine bulaşmış virüs direkt. Sıfırlasa bile geçmez. Flash veya sistem değişmesi lazım ama bilmiyor büyük ihtimal.
Alakası yok. Anakart içine bulaşmış virüs direkt. Sıfırlasa bile geçmez. Flash veya sistem değişmesi lazım ama bilmiyor büyük ihtimal.
Anakarta geçmesi zor, attıkları mailden de öyle bir virüs yapacaklarını sanmıyorum uğraşmazlar o kadar. Reklama bile uğraşmamışlar.Alakası yok. Anakart içine bulaşmış virüs direkt. Sıfırlasa bile geçmez. Flash veya sistem değişmesi lazım ama bilmiyor büyük ihtimal.
Katılıyorum hocam kendisi araştırmacı araştırmada en derine inen bilgili bir insan nasıl çaldırıyor aklım almıyor esrarengiz belgeseller filan çeken insanın böyle olay yaşaması tuhaf.Bu gayet iyi adam lakin ruhi bunu bilmez miydi? Ben zannetmiyorum artık bunun yanlışlıkla olduğunu.