- Makaleler
- 19
Ya aslında işe yarayacaktı ama "Süpersponsorluk.exe" diye bir dosya gönderdiler AVG'yi kapa diyorlardı bende kapamıştım of ya.
Ya aslında işe yarayacaktı ama "Süpersponsorluk.exe" diye bir dosya gönderdiler AVG'yi kapa diyorlardı bende kapamıştım of ya.
Aynısı hocam, insan dikkat eder yahu.Şu kadar kanalı olup hala nasıl antivirüs kullanmıyor anlamıyorum. Ben olsam 40 tane antivirüs kullanırdım.
Ya bir de paraya kırıp premium almıştım, bu nasıl Anti-Virüs ya antivirüsü kapatıyorum virüs bulamıyor abi sen kapalıyken nasıl virüs bulamazsın ya, resmen açmamızı istiyor bir de.
Şu kadar kanalı olup hala nasıl antivirüs kullanmıyor anlamıyorum. Ben olsam 40 tane antivirüs kullanırdım.
Adam akıllı bir pdf bile yapamayan adamlar Crypter mi yapacak hocam?Crypter dediğimiz yazılımlar. Virüsün antivirüs tarafından tespit edilmesini imkansız hale getiriyor. Virüs zaten bir kere çalıştığında BIOS'a bulaşmış muhtemelen.
Adamakıllı bir PDF bile yapamayan adamlar Crypter mi yapacak hocam?
Şifresi RUHI1234 yazmıştı bir içerik üreticisi Instagram'da. Önüne gelen adamın hesabına giriş yapıyor![]()
Veya aynı şeyi koyuyor, yakında diğer sosyal medya hesapları da giderBence kanalı geri aldıktan sonra şifreyi değiştirmiyor.