Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük oyunu gördün yeğen, bravo.

Adam bunu zaten yapabilirdi rahatlıkla. Kanalını yalandan çaldırmasına gerek yoktu yani.

Bayılıyorum internet komplo teorisyenlerine.
İster bana katıl ister katılma ben sadece düşüncemi söylüyorum. Niye gidip ağır ağır çıkışıyorsun bana?

Adam bunu zaten yapabilirdi rahatlıkla. Kanalını yalandan çaldırmasına gerek yoktu yani.
Bu arada nasıl rahatlıkla ya? Yapması için çok iyi bir video çekmeli ve bu video da insanlar tarafından izlenip ilgi çekmeliydi. Yani o videoları çekmek öyle kolay değil haberin olsun.

Bu arada nasıl rahatlıkla ya? Yapması için çok iyi bir video çekmeli ve bu video da insanlar tarafından izlenip ilgi çekmeliydi. Yani o videoları çekmek öyle kolay değil haberin olsun.
Bahsettiğimiz kanal 9 milyon abonesi olan bir kanal. Senin sıfırdan başlamanla aynı şey değil yani.

Bahsettiğimiz kanal 9 milyon abonesi olan bir kanal. Senin sıfırdan başlamanla aynı şey değil yani.

Ama bak şunu anlaman lazım, adam yakın zamanda izlenmiyordu. Ciddi söyle hiç izleyen var mıydı ruhi çenet, ve adam popüleriğini yitirmişti ister 100 milyon olsun abonesi insanlar o videoyu izlemiyorsa abone hiçbir şey. Her videoyu yapmak aynı zorlukta ve insanların beğenip beğenmeyeceğini bilemezsin.

Özellikle büyük kanal sahipleri devlet yöneticileri ünlüler virüse daha çok dikkat etmeli.

Ama bak şunu anlaman lazım, adam yakın zamanda izlenmiyordu. Ciddi söyle hiç izleyen var mıydı ruhi çenet, ve adam popüleriğini yitirmişti ister 100 milyon olsun abonesi insanlar o videoyu izlemiyorsa abone hiçbir şey. Her videoyu yapmak aynı zorlukta ve insanların beğenip beğenmeyeceğini bilemezsin.
Adam ayda 1 tane video belki yüklüyordu belki yüklemiyordu. Video yüklediğinde trendlere kesin giriyordu. Bazen önceden çektiği videoyu atıyordu.

Bence gereksiz tartışmaya gerek yok, bizim kazancımız 0 bu tartışmadan.

Gerçekten şaka gibi. 14-15 yaşındaki çocuklara exe dosyasını açmayın diyoruz. Gitmiş exe dosyasını eliyle açmış. Bir de dolandırıcı olduğu çok belli bir şekilde duran bir mail. Neyse en azından kanal kurtuldu.

13-14 Yasinda cocuklarin defender bypass yapmasi cok kolay bir hadise degil, eskiden olsa olaylar kolaydi bir virus atiyordun gunlerce aylarca kaliyordu, simdi iyisi olsun 1 gun durur, Ruhinin .exe dosyasi acmasi ap ayri bir sacmalik zaten, herkesin dedigi gibi dolandiricilik oldugu pdf den belli. Ancak yine de buyuk konusmamak lazim, herkesin basina gelebilir. Daha tehlikelisi Exel Word dosyalarinda sakli :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.