Videolar geri gelecek diyor videonun sonunda.Ne gibi bir çıkarı olabilir? 300.000+ abone kaybı ve tüm videoların silinmesiyle sonuçlandı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 19
Adam 500000> abone kazanacak görürsünüz.
Elma ısıran
Üstün
Büyük oyunu gördün yeğen, bravo.
Adam bunu zaten yapabilirdi rahatlıkla. Kanalını yalandan çaldırmasına gerek yoktu yani.
Bayılıyorum internet komplo teorisyenlerine.
- Makaleler
- 19
İster bana katıl ister katılma ben sadece düşüncemi söylüyorum. Niye gidip ağır ağır çıkışıyorsun bana?Büyük oyunu gördün yeğen, bravo.
Adam bunu zaten yapabilirdi rahatlıkla. Kanalını yalandan çaldırmasına gerek yoktu yani.
Bayılıyorum internet komplo teorisyenlerine.
Bu arada nasıl rahatlıkla ya? Yapması için çok iyi bir video çekmeli ve bu video da insanlar tarafından izlenip ilgi çekmeliydi. Yani o videoları çekmek öyle kolay değil haberin olsun.Adam bunu zaten yapabilirdi rahatlıkla. Kanalını yalandan çaldırmasına gerek yoktu yani.
Elma ısıran
Üstün
Bahsettiğimiz kanal 9 milyon abonesi olan bir kanal. Senin sıfırdan başlamanla aynı şey değil yani.Bu arada nasıl rahatlıkla ya? Yapması için çok iyi bir video çekmeli ve bu video da insanlar tarafından izlenip ilgi çekmeliydi. Yani o videoları çekmek öyle kolay değil haberin olsun.
- Makaleler
- 19
Bahsettiğimiz kanal 9 milyon abonesi olan bir kanal. Senin sıfırdan başlamanla aynı şey değil yani.
Ama bak şunu anlaman lazım, adam yakın zamanda izlenmiyordu. Ciddi söyle hiç izleyen var mıydı ruhi çenet, ve adam popüleriğini yitirmişti ister 100 milyon olsun abonesi insanlar o videoyu izlemiyorsa abone hiçbir şey. Her videoyu yapmak aynı zorlukta ve insanların beğenip beğenmeyeceğini bilemezsin.
Adam ayda 1 tane video belki yüklüyordu belki yüklemiyordu. Video yüklediğinde trendlere kesin giriyordu. Bazen önceden çektiği videoyu atıyordu.Ama bak şunu anlaman lazım, adam yakın zamanda izlenmiyordu. Ciddi söyle hiç izleyen var mıydı ruhi çenet, ve adam popüleriğini yitirmişti ister 100 milyon olsun abonesi insanlar o videoyu izlemiyorsa abone hiçbir şey. Her videoyu yapmak aynı zorlukta ve insanların beğenip beğenmeyeceğini bilemezsin.
Bence gereksiz tartışmaya gerek yok, bizim kazancımız 0 bu tartışmadan.
- Makaleler
- 19
Doğru diyorsunuz.Adam ayda 1 tane video belki yüklüyordu belki yüklemiyordu. Video yüklediğinde trendlere kesin giriyordu. Bazen önceden çektiği videoyu atıyordu.
Bence gereksiz tartışmaya gerek yok, bizim kazancımız 0 bu tartışmadan.
13-14 Yasinda cocuklarin defender bypass yapmasi cok kolay bir hadise degil, eskiden olsa olaylar kolaydi bir virus atiyordun gunlerce aylarca kaliyordu, simdi iyisi olsun 1 gun durur, Ruhinin .exe dosyasi acmasi ap ayri bir sacmalik zaten, herkesin dedigi gibi dolandiricilik oldugu pdf den belli. Ancak yine de buyuk konusmamak lazim, herkesin basina gelebilir. Daha tehlikelisi Exel Word dosyalarinda sakliGerçekten şaka gibi. 14-15 yaşındaki çocuklara exe dosyasını açmayın diyoruz. Gitmiş exe dosyasını eliyle açmış. Bir de dolandırıcı olduğu çok belli bir şekilde duran bir mail. Neyse en azından kanal kurtuldu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-