Bütçe nedir
Yetkin
Ben de tekrar çalınacağını düşünüyorum, "bedava Uganda uçak bileti" adlı bir mail ile tekrar çaldırırsa şaşırmam.Yine çaldıracak“buraya tıklarsanız bedava masaj” maillerine tıklarsa tabii ki çalınır.
Ben de tekrar çalınacağını düşünüyorum, "bedava Uganda uçak bileti" adlı bir mail ile tekrar çaldırırsa şaşırmam.Yine çaldıracak“buraya tıklarsanız bedava masaj” maillerine tıklarsa tabii ki çalınır.
Önemli olduğunu düşündüğüm YouTube videolarını indirme sebebim aslında bu sebepten çoğu filmi de ( tabii ki de telifi olmayan) indirip depoluyorum şayet bir gün bir felaket yaşanır internet olmayacağı için bunları kaybetmemek önemli.
Pek önemli bir mevzu olmadığı için ayrıca düşünmedim.Bana tum bunlar kurgu gibi geliyor, veya kanalın sifresi "ruhi1234" falan. Kac senedir bu isi yapan adam iki kere üst üste caldiriyor kanalı, garip.
Açıkçası bende çok garip buldum, sonuçta ilk çaldırdığında cihazında bir virüs olduğunu biliyordur, ruhi çenet çok akıllı birisi, ikinci çaldırışında neden aynı cihazdan tekrar giriş yaptı çok garip.Bana tum bunlar kurgu gibi geliyor, veya kanalın sifresi "ruhi1234" falan. Kac senedir bu isi yapan adam iki kere üst üste caldiriyor kanalı, garip.