Önemli olduğunu düşündüğüm YouTube videolarını indirme sebebim aslında bu sebepten çoğu filmi de ( tabii ki de telifi olmayan 😁 ) indirip depoluyorum şayet bir gün bir felaket yaşanır internet olmayacağı için bunları kaybetmemek önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olduğunu düşündüğüm YouTube videolarını indirme sebebim aslında bu sebepten çoğu filmi de ( tabii ki de telifi olmayan 😁 ) indirip depoluyorum şayet bir gün bir felaket yaşanır internet olmayacağı için bunları kaybetmemek önemli.

YouTube size minnettar. 🫡

Bana tum bunlar kurgu gibi geliyor, veya kanalın sifresi "ruhi1234" falan. Kac senedir bu isi yapan adam iki kere üst üste caldiriyor kanalı, garip.
Açıkçası bende çok garip buldum, sonuçta ilk çaldırdığında cihazında bir virüs olduğunu biliyordur, ruhi çenet çok akıllı birisi, ikinci çaldırışında neden aynı cihazdan tekrar giriş yaptı çok garip.

Yıllarca bu işi yapmış, uluslararası anlamda bir video içerik üreticisine dönüşmüş birinin bu denli bir şeyi iki kere kısa sürede yaşaması çok ilginç. Çalan kişilerin de bulunduğu markette çok ilginç.

Uğraşları için tebrik etmek lazım. Faydalı içerikleri var ve bunları kaybetmek çok kötü bir duruma neden olurdu. Umarım bir daha çaldırmaz kanalını. Ayın 11'ini bekliyor olacağım.

1714786217719.webp