Adamlar ne kadar bağnaz olsa da bilimi ön planda tuttukları için kazanıyorlar, bir de ticarette en iyiler. Tabi kendi dininden olanlara da yardım ediyorlar; en alt kademe tamirci, yeri geliyor şirket sahibi yapıyorlar, öyle yardımlardan bahsediyorum. O da zamanı gelince kendi durumundaki gibi buluyor, yardım ediyor; öyle zincirleme adamlar çalışıyor.
Adamlar ne kadar bağnaz olsa da bilimi ön planda tuttukları için kazanıyorlar, bir de ticarette en iyiler. Tabi kendi dininden olanlara da yardım ediyorlar; en alt kademe tamirci, yeri geliyor şirket sahibi yapıyorlar, öyle yardımlardan bahsediyorum. O da zamanı gelince kendi durumundaki gibi buluyor, yardım ediyor; öyle zincirleme adamlar çalışıyor.
"Dünyayı yönetenler" (abartı bir tabir ama her neyse) siyonistler bunlar değil. Bildiğim kadarıyla bunların belli bir bölümü mevcuttaki İsrail'e karşı zaten.
"Dünyayı yönetenler" (abartı bir tabir ama her neyse) siyonistler bunlar değil. Bildiğim kadarıyla bunların belli bir bölümü mevcuttaki İsrail'e karşı zaten.
Evet, karışık çeşitleri var, farklı çeşitlerden olanlar. Siyonist olanları tehlikeli. Filistin'e yardım edip protesto yapanları oldu ama dünya öyle bakmaz, tek çerçeveden bakar; katliam yapıldı mı, yapıldı.
Bugün izleme fırsatım oldu; gerçekten müthiş! Hem bilgi açısından hem de ilginç bir şekilde video boyunca gülmekten yarıldım. Işıkçı dayı beni gülmekten öldürttü vallah!
Şu şarkı ile yapılan akım beni bitiriyor ya.
Sistem tıkır tıkır işliyor, siyasetçi oyunu alıyor, cemaat lideri parasını ve nüfuzunu koruyor, olan da dürüstçe çalışıp vergisini ödeyen vatandaşa oluyor. Bu sömürü çarkı dünyanın her yerinde aynı mantıkla çalışıyor, insanı asıl çıldırtan şey de bu dokunulmazlık maskesi arkasına saklanan ikiyüzlülük.