- Makaleler
- 51
Nohut kadar akılları ile yönettiklerini düşününce kendimi nohuttan da daha aptal hissettim.Ne kadar akılsız oldukları. Nohut kadar akılları ile dünyayı yönettikleri.
Nohut kadar akılları ile yönettiklerini düşününce kendimi nohuttan da daha aptal hissettim.Ne kadar akılsız oldukları. Nohut kadar akılları ile dünyayı yönettikleri.
Yahudi hasidik = menzil ve diğer tarikatlar. Mükemmel bir video.
Bak bu uygulanmasi gereken bir şey bizim toplumda daAdamlar ne kadar bağnaz olsa da bilimi ön planda tuttukları için kazanıyorlar, bir de ticarette en iyiler. Tabi kendi dininden olanlara da yardım ediyorlar; en alt kademe tamirci, yeri geliyor şirket sahibi yapıyorlar, öyle yardımlardan bahsediyorum. O da zamanı gelince kendi durumundaki gibi buluyor, yardım ediyor; öyle zincirleme adamlar çalışıyor.
"Dünyayı yönetenler" (abartı bir tabir ama her neyse) siyonistler bunlar değil. Bildiğim kadarıyla bunların belli bir bölümü mevcuttaki İsrail'e karşı zaten.Adamlar ne kadar bağnaz olsa da bilimi ön planda tuttukları için kazanıyorlar, bir de ticarette en iyiler. Tabi kendi dininden olanlara da yardım ediyorlar; en alt kademe tamirci, yeri geliyor şirket sahibi yapıyorlar, öyle yardımlardan bahsediyorum. O da zamanı gelince kendi durumundaki gibi buluyor, yardım ediyor; öyle zincirleme adamlar çalışıyor.
Doğru bir şey değil ama liyakatsizlik olur, güç ellerinde diye doğru bir şey olduğu anlamına gelmez.Bak bu uygulanmasi gereken bir şey bizim toplumda da
Evet, karışık çeşitleri var, farklı çeşitlerden olanlar. Siyonist olanları tehlikeli. Filistin'e yardım edip protesto yapanları oldu ama dünya öyle bakmaz, tek çerçeveden bakar; katliam yapıldı mı, yapıldı."Dünyayı yönetenler" (abartı bir tabir ama her neyse) siyonistler bunlar değil. Bildiğim kadarıyla bunların belli bir bölümü mevcuttaki İsrail'e karşı zaten.
Mantık aynı mantık.İkisinin farklı yönleri var. Tamamen aynı değiller.(bu demek onları destekliyorum değil)
Mantık ayni Mantık değil yanlış açıdan degerlendiriyorsunuz.