egemeen

Gelişen
Dün Rust'ı güncellediğim de oyuna girdim normal bir şekilde oynarken bir anda görüntü bozuldu. Yapılar ağaçlar çimenler bulanık ve dümdüz gözüküyor. Bu yeni güncellemeden mi kaynaklı yoksa başka bir şey mi? Normalde böyle bir sorunum yoktu. PC bileşenlerim kötü fakat düşük FPS de görüntü bozulmadan oynayabiliyordum. Bu durumun çözümü nedir? Aşağıya görselleri bırakacağım. (ayrıca bu gece format attım düzelir diye yine de düzelmedi aynı bu şekilde gözüküyor.)

RUST2.webp
RUST3.webp
RUST1.webp

Bağlantıdaki konuyu siz açmadıysanız benzer sorunu yaşayanlar olmuş. Güncelleme kaynaklı olabilir.

Bunun dışında ayarları sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Ayarları sıfırlama varsa menüden sıfırlayın. Veya ayar dosyasını silin.

Ayrıca oyun içinden grafik ayarlarını yüksek alıp yeniden başlatın. Sonra tekrar girip kendinize göre ayarları yapıp yine yeniden başlatın.

Bağlantıdaki konuyu siz açmadıysanız benzer sorunu yaşayanlar olmuş. Güncelleme kaynaklı olabilir.

Ayrıca oyun içinden grafik ayarlarını yüksek alıp yeniden başlatın. Sonra tekrar girip kendinize göre ayarları yapıp yine yeniden başlatın.

Hayır o konuyu ben açmadım. Ayarları sıfırladım üstüne format attım dosyaları da doğruladım en yükseğe alıp kendime görede düşürdüm fakat düzelmedi. Sunuculara ilk girdiğimde görüntü normal sonradan bir anda blurlaşıyor.

İkinci attığınız link nedir acaba?

Format atmanıza gerek yoktu. Yukarıda belirttim güncelleme kaynaklı olabilir diye, başkaları da aynı sorunu yaşamışlar. İkinci bağlantı oyunun ayar dosyalarını gösteriyordu. Şimdilik sadece güncelleme beklemeniz gerekiyor.

Buna benzer sorunu sadece BF oyunlarında yaşıyordum. O oyunlarda oyun içi grafik ayarı değiştirmek bozuyordu. Tekrar oyundan çıkıp girmek gerekiyordu.