Selamlar,

Malumunuz forum yeni, yavaş yavaş şekilleniyor. Rütbeler için öneriler almaya başlamak isterim. Bakarsınız içlerinden birini kabul ederler :)

Buyurun sohbete.
1. Seviye, 2. Seviye, 3. Seviye, 4. Seviye, 5. Seviye, 6. Seviye, 7. Seviye, 8. Seviye, 9. Seviye, 10. Seviye, 11. Seviye, 12. Seviye, 13. Seviye, 14. Seviye, 15. Seviye, 16. Seviye ….. 78. Seviye, 79. Seviye, 80. Seviye.

(!)

Belki ülke pasaportları seviye yapılabilir 🤔 Bordo pasaport, Gri pasaport, Green card ve Yeşil pasaport gibi. Sallıyorum en iyisi Green Card ise en iyi seviye o olur gibi falan filan.

@Lotr Manyağı Aklıma öylesine geldi ama bir tane geldi onu da sunayım bakalım nasıl bulacaksınız.
Öncü ismi nasıl olur? Forumda aktif, yardımcı olan insanlara verilebilir.

Benim de önerim olsun bir nebze de ben fikir vereyim. İş ortamı gibi rütbeler olabilir "Öğrenci olarak başlayıp Genel Müdür" e kadar rütbeler verilebilir. Doğal hayatın içinden olan insanların iş yerlerinde karşılaştığı rütbeler olabilir. Bu durum forum üyelerinin rütbesi olan üyeleri daha iyi tanımasını sağlayabilir. Geleceğe yönelik olarak daha da gelişerek "Müdürlükler" kurulabilmesini sağlabilir. Mesela "Destek Müdürlüğü, Disiplin Müdürlüğü, idari İşler Müdürlüğü" vs. vs aklıma sabah sabah böyle bir fikir geldi. Söylemek istedim

Son düzenleme:
End User
User
Junior
Power User
Medium
Developer
System User
Senior
Super User
Administraktor.