gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Bence böyle olabilir.
Yongholay.
0 puan.
Ziraiholay.
10 puan.
Hatholay.
50 puan.
Urupay.
100 puan.
Enholay.
500 puan.
Arholay.
1000 puan.
Kulholay.
2000 puan.
Berholay.
3000 puan.
Mirholay.
4000 puan.
Ferholay.
10000 puan
Altay
20000 puan
Techolay ise forumdaki görevli kişiler için. Osmanlı dönemindeki ölçü birimlerinden esinlendim.
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Artı -21 Eksi
Kulağıma pek de hoş gelmedi açıkçası. Daha doğrusu, uyumlu olmadı. Zaten bu rütbe sisteminin görünüş dışında pek bir önemi yok bence. Artık rütbeye bile bakmıyorum. Benim gibi rütbeye bakmayanlar da vardır muhtemelen. Bu konuda da aklıma gelen bir şey yok maalesef.

Bence bu sistem direkt gereksiz. Yani bu rütbe sistemi hiç olmasaydı bunun eksikliğini kimse hissetmeyecekti. Ben olsam bu sistemi komple kaldırırdım lakin bu rütbe sistemi, forumlar içerisinde gelenekselleştiğinden bir şey de demiyorum görmüş olduğunuz üzere. Kimse de çıkıp "Kaldırılsın" demiyor. Sadece görünüşten ibaret olsa bile "görünüş" olduğundan millet çok da bu sistemin kaldırılmasını istemiyor.

Uzun lafın kısası, başka bir fikir aramamız gerekiyor. Techolay'daki -olay ekinin dışında bir rütbe isimlendirmesi gerekiyor. Çünkü bu ekin yanına getirilenlerin çoğu uyumsuz oluyor. Kulağa pek de hoş gelmiyor. Osmanlı Dönemi'nin ölçü birimleri olmamış yani.

• Beğendim
İfadeler: 487
Rütbe sistemi aşırı gereksiz bana göre.

Bu konu için hiç uğraşmayalım, yöneticileri de yormayalım. Direkt şu anki sistem biraz dallı budaklı yeni rütbeler eklenmiş versiyonuyla devam etsin. Rütbe isteyenler de, rütbe konusundan sıkılanlar da rahata ersin. Her rütbe konusu altında birileri birilerini yiyor. İyidir işte tanınmış üye, tanınmamış üye mevzusu.