Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve bence 24 sürücüleri bozuk. 23.12.1'de sorunsuz kullanıyorum.24.5.1 sürümünü kullanıyorum. Eski sürümde de aynı sorun vardı.
24.5.1 sürümünü kullanıyorum. Eski sürümde de aynı sorun vardı.Sürücü sorunu diye düşünüyorum. Başka bir sürücü sürümü deneyin.
Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve bence 24 sürücüleri bozuk. 23.12.1'de sorunsuz kullanıyorum.24.5.1 sürümünü kullanıyorum. Eski sürümde de aynı sorun vardı.
24 sürücülerini kullanırken sizde pikseller var mıydı?Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve bence 24 sürücüleri bozuk. 23.12.1'de sorunsuz kullanıyorum.
Hayır yoktu, zaten 24'ün ilk sürücüsünden sonraki hiçbir 24 sürücüsünü kurmadım. Ve ayrıca sürücü ve oyun uyumsuzluğundan da kaynaklanabilir. Yani başka bir oyunda pikselleşme olmayabilir, bu oyuna has bir hatadır.24 sürücülerini kullanırken, sizde pikseller var mıydı?
Teşekkürler, umarım düzeltirler hatayı.Hayır yoktu, zaten 24'ün ilk sürücüsünden sonraki hiçbir 24 sürücüsünü kurmadım. Ve ayrıca sürücü ve oyun uyumsuzluğundan da kaynaklanabilir. Yani başka bir oyunda pikselleşme olmayabilir, bu oyuna has bir hatadır.