RX 5600 XT termal macun değiştirmek zor mu? Daha önce hiç ekran kartımı açmadım. Bugün işlemci soğutucumu değiştirirken fark ettim termal macunu kupkuru olmuş, bu yüzden ekran kartının da değiştireyim dedim. Ekran kartım MSI RX 5600 XT Mech OC. Kendim becerebilir miyim yoksa bilgisayarcıya götüreyim mi? Termal macun ve termal pad öneriniz varsa onu da alırım.
Detaylar
Kim cevapladı?alalı 5 yıl oldu ne kadar sürede değiştirmek gerekir.Ekran kartını açmana gerek yok, içindeki termal macun ve termal ped uzun yıllar gidecek şekilde. Fan ve dış temizliğini yapsan yeterli.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Ekran kartı için çekirdek sıcaklığı 75, hotspot veya Memory sıcaklığı 90 derecenin üstüne yük altında çıkıyorsa termal pad ve macun değişikliği yapmalısınız. Fan dönüş hızını ellemeden bu değerlerin üzerindeyken değişiklik yapmanızı şiddetle öneririm.
RX 5600XT, RX 5700 ve RX 5700XT hepsi için geçerlidir.
Tabii ki de çekirdek sıcaklığı 75 derece hotspot ve Memory 85 derecelerdeyse sadece termal macun değiştirebilirsiniz buna göre değerlendirin.
RX 5600XT, RX 5700 ve RX 5700XT hepsi için geçerlidir.
Tabii ki de çekirdek sıcaklığı 75 derece hotspot ve Memory 85 derecelerdeyse sadece termal macun değiştirebilirsiniz buna göre değerlendirin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-